1.10.2011

Mitä meille lauantaina?

No mitäs meille? Lähdettiin heti aamusta altaaseen palelemaan, jonka jälkeen nilkka suorana kotiin kärkkymään hirvipaistia jota ei loppuenlopuksi voinut edes syödä, koska hirvi oli ollut liian vanha kun sitä oli ammuttu ja liha maistui kuulema mädältä, jopa Josse epäili elääkö enää sen yhden maistiaspalan jälkeen. Tilattiin sit pizzaa ja kebua, mut nekin oli ihan karseen makusia, eniten epäilytti se jogurttikastike kebabrullan välissä. Se siitä ruokapolitiikasta, hitoiks meni!

Enkös mä eilen siitä kävelemisharjoittelusta jotain puhunut? Tänään se poikanen sit päätti, että eteenpäinhän mennään vaikka väkisin. Nooa köpötteli sohvan päästä päähän ainakin satamiljoonaa kertaa ITSE, mutta siis tietenkin sohvasta kiinni pitäen, luojan kiitos! Kiinnostaisi tietää kuinka kauan tätä tukikävelyä harjoitetaan ennen tositoimia? Sopivasti jänskättää vauvan puolesta. Tää päivä on tosiaan mennyt hauskalla tavalla niin piloille kun voi vaan olla, joten sovitaan niin, että jatkan turkkareiden syömistä ja kirjoittelen sit taas, kun mulla oikeesti on jotain tähdellistä. MOI!

5 kommenttia:

  1. Meillä alettiin kävellä tukea vasten kun Ida oli 8,5kk nyt 11kk iässä se alkaa olla jo sitä että askel ilman tukea ja pyllähdys.. :D

    VastaaPoista
  2. Leoski on menny tukee pitkin eteen/sivullepäin jotain ööö öö kuukauden (ei ehkä ihan niin kauaa) mutt siis kuitenki, ja siitä on tullu jotenki varovaisempi noissa liikkeissään. Ei ees yritä lähtee itekseen köpöttelee, jos vähänkin tasapaino heittää niin sit laskeutuu heti polvilleen.. Ootan kyllä innolla niitä ekoja ihan omia askelia, ne voi olla aikamoisia :D
    ps. haluisin kans uimaan..mutta miksi en saa itteeni niskasta kiinni? :o

    VastaaPoista
  3. Meillä poika on kävellyt tukia vasten pari kuukautta kai noin. Nyt kovasti treenailee karhukävely asentoa ja siitä varmaan kohta nousee seisomaan. Katsotaan! :)

    VastaaPoista
  4. Meillä Luca nous seisomaan tukea vasten 6,5 kk ja muutama viikko niin käveli tukea vasten. Kävelemään oppi vajaa vuoden ikäsenä:)

    VastaaPoista
  5. Kiitti kaikille vastauksista :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS