16.10.2011

Minulle luvallinen itkupäivä

Tiiättekö et tää päivä on ollut taas yksi kauheimmista sitten lähimuistini. Oon itkee tillittäny aamusta näköjään iltapäivään ja melkeempä ilman syytä. Olo on niin draamainen, melkeen voisin verrata itseäni johonkin nyyhkyleffan päärooli näyttelijään, jolla rakkauselämä menikin piloille miehen kanssa johon oli tutustunut yhteisissä pyykkitiloissa, tai sit mä voisin olla Sinkkuelämästä vaikka Carrie aikaisemmissa tuotannoissa kun Kihon kanssa ei ihan kuleksinu. Taas yhden kerran voin todetta, että SYSTEEMI ON MÄTÄÄÄÄ!

Onneksi iltani on vielä korjattavissa ja toivon oikein sitkeesti, että murjottamiseni loppuu. Elokuva tarjonnassa olisi uusin Vares kera maailman parhaan uunisein ja kuorittujen perunoiden, ja tää saa mut varmasti hymyilemään, varsinkin kun Antti Reini on omassa olohuoneessa(!!!)


3 kommenttia:

  1. Iltas saattaa mennä viellä pilalle ... Toi vares on mun mielestä ihan tylsä, en tajunnu puoliakaa leffasta ja sitte ku alko tajuumaan ni se jo loppuki : D

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Hans! Huomenna on varmasti parempi päivä. <3

    VastaaPoista
  3. Embbu: Puhuit niin totta! Suoraan hanurista tuo Vares, ainut positiivinen oli Reini, siitä ei pääse yli eikä ympäri! Mut miten se leffa olikin niin paska?

    essi: Selkeesti olikin <3

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS