18.10.2011

Nooan ensimmäinen teletappi kosketus telkkarista

"Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu teletappi väki". Tarkoitus oli pyörittää pätkä kerran läpi, niin että päästään taas tappien makuun ihan isolta näytöltä, mutta kävi pikku vahinko ja DVD pyöri jo neljättä tuntia ennen kuin se sammutettiin. Onneksi me ei sitä katottu kun korkeintaan 15 min ja silloin loppui mielenkiinto, mikä on kyllä tosi jets-juttu, koska tollaisen rusinan ei tartte töllöä vielä tunti tolkulla tuijottaa, mut silti Tapit on Nooan mielestä jeppisjeetä!

Teletapit ovat tosin pyörineet meillä aikaisemminkin, mutta koneelta. Poika oli silloin jo ihan myyty, vaikka tuskin 20 senttiä pidemmälle näki, mutta näkipähän kumminkin, tapit ovat selkeesti mieleen painuneet. Kesällä jopa ostin kirpparilta Nooalle ja  Essin Väinölle Pai-hahmot, mutta Väinö ei ole vielä omaansa edes saanut, Nooa on kyllä leikkinyt Pai:lla ihan tappiin saakka (hahahahaha :----D) Sen mä sanon, että kyllä ulkoilu telkkarin voittaa, mut on se joskus mukava äidinkin heittää aivot narikkaan. ISO HALI!

8 kommenttia:

  1. meilläkin katotaan teletappeja! Vaikka toi pikkujäbä ei niistä paljoa ymmärrä, mutta mä oon ihan fiiliksis ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä ei kauheesti teletapeista välitetä, mutta Muumit on ihan ykkönen! :D varsinkin se alun tunnusmusiikki, ei Joona vielä kauheesti pidemmälle jaksa kattookkaan, pitää vaan aina laittaa uusiks se musiikki soimaan :D

    VastaaPoista
  3. Haluatko yhden lukijan kotisohvalla tekemän luonneanalyysin? Siis sellaisen, joka minulle on välittynyt sinusta blogiasi lukemalla, tosielämässä en sinua tunne. Se sisältää posit. ja negat. piirteitä.:)

    VastaaPoista
  4. jensku: Noo pääasia et äiti viihtyy! :D

    anna: Muumit ja tapit taitaa olla sellanen toisistaan mittaa ottava ohjelma. Aina kuulen että joko jompaa kumpaa katellaan :)

    Anonyymi: Hhahha, no ihan kuis vaan :D Anna palaa!

    VastaaPoista
  5. Tässä tulee sitten:

    Kirjoitustyylisi on aivan superhauskaa ja koukuttavaa, aivan oma tyylilajinsa. Sun blogia tekee mieli seurata, vaikka olis ihan erilaisessa elämäntilanteessa, koska tätä on vaan niin viihdyttävä lukea.

    Epäilen, että kaveripiirissäsi et ole hiljainen hissukka vaan se, jonka jutuille kaikki saavat nauraa. Uskallat sanoa (ja sanot) mielipiteesi, mikä ajaa sinut toisinaan riitoihin. Et välitä suuremmin siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Et ole kovin hyvä ottamaan neuvoja vastaan ja ajattelet asioista (vielä) melko musta-valkoisesti. Et näe asioita välttämättä kovin monelta kannalta tai ainakin näet ne mieluiten sitlä kannalta, mikä on sinulle itsellesi paras. Uskot siihen, että äidinvaisto ja maalaisjärki toimivat, et suuremmin arvosta koulutusta tai akateemisuutta. Et stressaa turhista ja teidän perhe-elämä on rentoa, lupsakkaa ja mukavaa. Olet todella avoin ja pystyt puhumaan asioistasi useiden ihmisten kanssa. Sinulla on paljon kavereita tai ainakin tuttuja. Et ole vielä löytänyt omaa paikkaasi maailmassa ja mietit vielä asemaasi yhteiskunnassa. Teet rohkeita valintoja ja kannat (pääsääntöisesti) niistä vastuun.

    Jos jaksat niin kerro osuiko yhtään sinnepäin.:)

    VastaaPoista
  6. essi: Mitäpä lottoot arpakuutio? :-D HOPE NOT!

    Anonyymi: Aika lailla nappiin meni, paitsi muutama korjaus!

    Olen hyvä ottamaan neuvoja vastaan jos niitä itse pyydän/tartteen mut en oo hyvä ottamaan joiltain anonyymiblogityypeiltä (esim. se 3 vuotta lääkiksessä). Jos mä en apua pyydä niin silloin en sitä myöskään tarvitse :) Äiti ja kaverit on jees.

    Ja olen löytänyt paikkana maailmassa. Mä en oo ikinä ollu epävarma mun olemisesta tai tekemisistä ja mulla on selkeet suunnitelmat tulevaisuutta varten :)

    Kiitos, oli hauska lukea tämä analyysi. Oli melkeen kun päivän horoskoopista :--)

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla. Tämä on siis vain kuva, joka minulle on muodostunut blogin välityksellä ja siihen kannattaa luottaa yhtä paljon kuin päivän horoskooppiin. Nooa on muuten hieno ja aika harvinainen nimi? Millaisia nimivaihtoehtoja olette tyttärelle miettineet?

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS