17.10.2011

Mummilassa on kivaa!

Mummilaan on kiva mennä, koska se on kivenheiton päässä ja perillä minua odottaa täti, eno, mummi ja yksi ukin puolikas. Tietää että pääsee lellittäväksi, eikä aina tartte vaan omia käpyjä katsella.
Mummilassa on mukavaa kun sielä pyörii satavarmasti juniori ja on paljon leluja joilla leikkiä. Täti ja eno leikittää ja joskus vähän liian rajustikin, mutta onneksi on mummi joka heitä muistaa toppuutella.
Eno on varmasti vähän mustasukkainen koska keksii koko ajan pääni menoksi jotakin herjuuksia, mutta Sissi-täti on miniprinsessa ja tietää kuinka pikkuisia kohdellaan ja siksi tykkään leikkiä hänen kanssaan enemmän. Enolla on tapana ärsyttää ja olla antavinaan minulle jonkun lemppari lelun, mutta nappaakin sen heti pois ja alkaa lällättelemään, tähänkin onneksi mummi tai ukin puolikas puuttuu. Ei oo reiluu!
Mummilassa tosiaan on mukavaa kun sielä kaikki pieni tilpehööri on käden ulottuvilla ja tavarat saa helposti kiskaistua alas, jonka perään ne on mukava yrittää tuhota kaikin mahdollisin keinoin. Täti on kyllä kova vahtimaan, mutta onneksi hänkin saattaa joskus unohtua lastenohjelmien maailmaan ja loput voittekin arvata :-)
Miksi mummilassa ei yleensä ole sääntöjä, tai ainakaan yhtä tiukkia kuin kotona? Miksi mummi hemmottelee ja pusuttelee kyllästymiseen asti? Mummi on kyllä kiva kun antaa aina maistella kaikkia herkkuja, tänäänkin sain maistaa lusikkaleipää ja sehän vei kielen mennessään, lopuksi meinasin ihan hermostua miksi enempää ei tipu, niitä oli pöydällä ainakin tusina. Harmistun kun huomaan että on kotiin lähdön aika. Taidan ehdottaa äidille että muutettais mummin luokse, ainakin taas yhdeksi päiväksi!

7 kommenttia:

  1. Nooa, olen miettinyt ihan samaa kuin sinä, Näin äitinä, se on aika ärsyttävää ja sitten kun näille mummoille sanot asiast, ne ei tajuu vaikka niitä on itteään ärsyttänyt ihan samalla tavalla iitten äitien mummoilu! HALOO MUMMOT! Mutta onneksi lelliminen tietyssä määrin on ihan OKEI ja se on mummojen tehtävä. Haleja sinulle Nooa. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana Nooa :) Son niin söpö poika!

    VastaaPoista
  3. Luin eka ett muumimaassa!!!täähh? :-DD
    mummot sais välillä komentaakkin, eikä aina höösätä :P


    ahhdhhfkdhaahh!!! piti tulla vielä takasi ku luin tuosta sanojen vahvistuksessa taas väärin.. ei se ollukkaan TERSKA :--DD öitä!

    VastaaPoista
  4. Mie rakastan mummilaa vähintaan yhtä paljon kuin Luca :) Äiti saa makoilla sohvalla kun Lucasta pidetään hyvää huolta. Mummilaanmeen aina kun iskee "burn out"

    VastaaPoista
  5. Lueskelin sun blogia läpi, saat ehottomasti musta uuden lukijan ;)

    Meillä on vähän samallalailla että mummolla ja papalla kun ollaan niin ei taida olla mitään sääntöjä olemassa ja herkkujakin sieltä välillä saa.. joskus ehkä liikaakin äidin mielestä ;)

    VastaaPoista
  6. Piti vielä lisätä, että meiän poika kyllä rakastaa mummolassa oloo (ehkä juuri siks kun siellä se saa 100% kokoajan huomion itteensä :D)ja mäkin kyllä rentoudun aina siellä käydessäni kun ei tarvi ite pojan perään kattoo :D

    VastaaPoista
  7. essi: Nooan äiti täällä moi! Kirjotit niin kivasti että piti melkeen kyyneleet tirauttaa! Sulle kans meiltä kummaltakin <3

    laukku: :)

    nuokki: haha :D SIIS ONKO MULLA SANOJEN VAHVISTUS PÄÄLLÄ? nÖÖÖÖY!

    Janni: meillä sama!

    anna: hei kivaa, tervetuloa! :) On se kumma kun ne lellii :D Se on niiiiin helppoo!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS