30.9.2011

Miksi arki on näin tylsää?

.. Ainakin joskus ja tää viikko on ollut oikein tylsyyden multihuipentuma. Päivät vilisee silmissä, eivätkä erotu toisistaan millään tapaa. Ihan mukavaa välillä relata ja ottaa löysemmin, mutta kyllä tää viides tekemättömyys- päivä alkaa maistumaan puurolta, ihan tosissaan! Tähän on tultava muutos ja heti huomenna uimisesta lähtien.
On tällä viikolla sentään jotain hyvääkin tapahtunut, mm. Jossen vakinaistaminen, Nooan seisomisharjoitukset ilman tukea, omat päätökset työttömyyden ja kotihoidontuen välillä sekä yksi suuri salaisuus. Mitä omiin vatvomisiini tulee, olen miettinyt ilmoittaudunko työttömäksi ennen uutta äitiyslomaa ja saan tuplasti enemmän rahaa kuin notkuisin kotihoidontuella surkealla rahalla ja tulin tosiaan siihen tulokseen, että ilmoittaudun työttömäksi. Riskihän siinä on, että joku haluaa minut töihin, mutta jotenkin uskallan epäillä sitä, koska eihän aikaa tosiaan ole kuin se reilu kuukausi, ja toisaalta miksen menisi hetkeksi töihin jos tilaisuutta tarjotaan ja pistäisi Noukkaa hoitoon, eihän sekään ongelma ole? Olen yrittänyt googletella järkiratkaisuja sekä vinkkejä, mutta täyttä selvyyttä en ole saanut siihen, pitääkö minun olla samaan aikaan kotihoidontuella sekä työttömyysrahalla, kertokaa te viisaat!?
Ja ei muuten kauan nokka tuhise kun tää pikkutyyppi rupee liikuskelemaan tukia pitkin (tai ilman) ja täysillä! Nooa nousee koko ajan minua, isäänsä tai huonekaluja pitkin ylös ja päästää irti, keikkuu seisaallaan sen 5 sekuntia ja muksahtaa pyllylleen, tätä yritystä jatkuu aina sen 10 minuuttia kunnes huilaillaan hetki. Ainakin tän vuoden puolella, uskokaa pois! 
Yksi pieni pyyntö! Jotta tämä minun hiljaisuuteni ei täällä blogimaailmassa jatkuisi ja mikäli haluatte vielä meistä kuulla, niin toivoisin postausideoita. Raskaudestani aion kyllä kertoa aina kun jotain uutta tapahtuu, mutta itse en tykkää niistä postauksista johon vau.fi:n sivuilta linkitetään lapsen kehittymistä jne. Mun mielestä jokainen voi sieltä kehitystä itsekseen seurata jos siltä tuntuu. Ideat on lopussa, liekkö johtuu tästä tylsästä arjesta? Sitäpaitsi mulle tulee pahamieli, jos en kirjoita Nooasta vaan pelkästä Pipasta, se on epäreilua ja fakta on kyllä se, että Nooa on edelleen numero uno, vaikka toinen lapsi onkin tulossa. Hei, mutta niitä ehdotuksia!!

7 kommenttia:

  1. Haluaisin postauksen sun nuoruudesta ja teini-iästä :) minkälainen oot ollu, minkä näkönen jne :) '

    Ja sitte sellasen postauksen minkälaisia kasvatusarvoja sulla on,siis että onko kotiintuloaikoja, mistä tulee kotiarestia jne :) mua kiinnostais minkälaisia kasvatusarvoja sulla on! :)

    VastaaPoista
  2. Tulevaisuuden unelmia tai sisustusunelmia...kuvina ehkä. :)

    VastaaPoista
  3. kuvia mitä kaikkee hienoutta olet ostanut tulevalle vauvalle ja nooalle.. ja sisustus unelmia ja unelma asunnosta milläsessa haluaisit asua millasessa ympäristössä.. omakotitalo?rivitalo?

    VastaaPoista
  4. ton lauran kommenttiin yhdyn että kasvatusarvoja, ja haluaisin tietää et miten suhtaudut alkoholiin ja tupakkaan sitku muksut on siinä iässä :D

    VastaaPoista
  5. Hei upee juttu toi Jossen vakinaistaminen! Onnittelut Josselle ja sullekin :> - E

    VastaaPoista
  6. Emma: Kiitti! Ihan sika hyvä juttu :)

    VastaaPoista
  7. Postaus teidän kodista ja sitte sellane "meidän päivä" postaus, jossa siis kertosit kuvineen kaikkineen teidän ihan tavallisesta päivästä :).
    Ps. nää sun ihan tavalliset jokapäiväset postaukset on tosi JEEEES! Tai siis, ei aina tarvi olla jotai erikoista :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS