9.9.2011

Muuttovimma

Tein Nooan huoneeseen eilen söppäniä löytöjä ja näiden jatkeeksi oikein hamstraamalla hamstrasin lisää tavaraa joita en kyllä tilannut, ja ehkä ihan hyvä näin..Eihän meillä ole edes vielä sitä asuntoa! Olen suuresti pettynyt ettei meille heti hakemuksen lähetettyä tuputettu montaa näyttöä eri asuntoihin, toisin sanoen kiikarissa siis nolla asuntoa. Viimeksi saatiin tämä asunto heti kahden päivän päästä kun paperit olivat menneet perille, voi tätä pettymyksen multihuipentumaa! Mutta ainahan sitä saa haaveilla siitä, miltä lastesi huone tulee näyttämään :) 

1. Fabel-tyynynpäällinen x2 pöllökuosilla, yhteensä 11 euroa .
2. Fabel-seinälakana samaisella pöllökuosilla, hinta 11,90 euroa. 
3. Ugglan-naulakko hieman erilaisella pöllökuosilla, hinta 5,50 euroa. 
Kaikki krääsä ostettu Jotexilta, ja te ketkä ette ole ikinä muka sinne eksyneet niin nyt olisi jo korkea aika, kyseiseen paikkaan ei voi olla koukuttumatta. Meidän kodin tekstiileistä n. 80% on Jotexilta, ja rahaa ei ole mennyt montaakaan sataa, ihan tosi! Suosittelen!

Ps. Minkä helvetin takia toi viimenen lauseke on liimatunut kiinni noihin esittelyihin?

4 kommenttia:

  1. vauva-lehti tipahti tänään postiluukusta, kiitooooos!!! ::)tooooos!!! ::)

    VastaaPoista
  2. Jotexilta saa kyllä kaikkea kivaa! Me ostettiin juuri Ugglan-kangasta ja tehdään siitä verhot neidin huoneeseen :)

    VastaaPoista
  3. ihmettelen tässä että MIKS en oo ite tilannu sieltä vielä ikinä mitään??!!! :o omituista!! :D mut nyt ei uskalla ees sinne sivuille mennä.. katellaan sit taas lähempänä "palkka" päivää.. höh :/
    Tosta asunnon hausta viel, että laittakaa ihmeessä lehteen ilmotus.. moni tuttu on saanu yksityisen kautta tosi nopeesti ihan unelma kämppiä! (oon kateellinen tollasille onnenkantamoisille)

    VastaaPoista
  4. mymmeliii: Loistavuutta! Ei midii, Nooa saa kivan haalarin :))

    Mari: Eikä? Tiiätkö mä mietin sitäkin, mut sit tulin siihen tulokseen et tulee liian pöllömäistä :-D

    nuokki: Ainahan sitä laskulle voi tilata ;-) Niin ollaan sitäkin mietitty, mut yksityiset on yleensä vähän kalliimpia ja pitää olla tosi hyvää tuuria et saa kivan/edullisen :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS