8.9.2011

The Resident

Katsottiin Jossen kanssa iltamyöhään huippunäyttelijöiden tähdittämä, The Resident. Olen pitänyt reilun vuoden tauon kauhujen/trillerien suhteen, johtuen siitä että musta tulee pelkän Halloweenin jälkeen skitso ja vainistelen mm. kaikkea, mutta tähänkin on loistava selitys, nimittäin Michael Myers ja eipä siitä sen enempää..

Jokatapauksessa syy siihen miksi halusin nähdä tämän The Resident:in on Suomalais-ohjaaja Antti J. Jokinen, kuka yleensä on ohjaillut vain musiikkivideoita ja pitihän se nyt nähdä oliko leffa yhtä floppi kuin Harlinin elokuvat, niin tai siis Suomalaisten ylipäätään. 

Muutama yksityiskohta elokuvassa häiritsi, yksi iso esimerkki oli se, että Hilary Swank sekä Jeffrey Dean Morgan(<3) näyttelivät yhdessä myös elokuvassa Ps. Rakastan sinua, ja te ketkä olette nähneet kyseisen elokuvan, tiedätte että leffa pursuu rakkautta ja romantiikkaa, toisin kun tämä kauhukuva. Jeffrey oli myös ehdoton lemppari Greyn Anatomiassa, muistatteko Dennyn, kuka kärsi syövästä ja loppuenlopuksi menetti henkensä sairaudelle? ... Vaikka Izzie kaikkensa yrittikin, BUU! 

Elokuva oli ihan katsottava ja uskallan suositella tätä kaikille, keitä yhtään miellyttää Jeffrey Dean Morganin täydelliset kasvot! Ja onhan elokuva sentään tehty suurella budjetilla ja ohjaajakin on tosiaan Suomalainen!

1 kommentti:

  1. Katoin tuon trailerin ja jäi kyllä kiinnostamaan! Pitää pyytä Jupea lataamaan. :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS