10.9.2011

Himmel! Sukeltakaa!

gif make

On toi vauvauinti kyllä ehdottomasti paras harrastus lapsen kanssa, varsinkin jos lapsi siitä tykkää. Viime lauantaina Nooa oli ensimmäinen kuka sai edes sukeltaa ja tänään sukellettiin jo kaksi kertaa! Vaikka harrastus on aika kallis, niin minä olen päättänyt aikoinaan, että kaikki mikä lapseen liittyy, niin niistä ei tingitä. Suositusikä vauvauintiin on joko 5kg tai 3-6kk. Toki voi sinne vanhemmatkin lapset mennä, meidänkin ryhmässä on reilu vuoden ikäisiä ja pikkuvauvojen sisaruksia iältään n.2-3 vuotta. Sukellusrefleksi häviää hiljalteen n.9kk iässä, mutta eihän vauvauinnissa sukeltaminen tärkeintä ole, on siellä niitä hauskoja leikkejäkin. Kaikki vaan keillä on mahku mennä uimaan, niin menkäähän ihmeessä!

5 kommenttia:

  1. Mä oisin niin halunnut viedä nooan vauvauintiin, mutta täällä ryhmät meni niin huonoihin aikoihin ettei ois ollut mitenkää mahdollista. Nooa rakastaa uimista ja vettä! Pitää ite alkaa viemään uimahalliin sitä :)

    VastaaPoista
  2. Millä kameralla nuo vedenalaiset kuvat on otettu? Meillä alkaa vauvauinti kohta, ja mun on pakko saada räpsittyä tollasia kivoja sukelluskuvia :D

    VastaaPoista
  3. iiik ihana!! mäkin haluan mennä mun lapsen kanssa sitte vauvauintiin! :)

    VastaaPoista
  4. Mekin käydään Antonin kanssa vauva-uinnissa. :) Onko nuo kuvat muuten itse otettuja vai? Ihan sillä kysyn kun meillä oli vauvauinnissa erikseen yksi kerta jolloin otettiin pelkästään kuvia ja sinne tuli ihan ammattilaiset ottamaan niitä kuvia. :)

    VastaaPoista
  5. Heini: Vie ihmeessä, viet vaikka heti sen vauvauinnin jälkeen kun se vesikin on vielä lämpimämpää! Me suunniteltiin et käydään siihen lokakuun loppuun asti ja sit mennään keskenään aina kun siltä tuntuu! :)

    Mm: Olympuksen 850SW:llä. Tollai mikä toimii vedenalla!

    hyyni: Suosittelen!

    Viivi: On itse otettuja ja on vissiin tuollakin, mut ite saa otettuu just sellasia mistö ite tykkää! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS