12.9.2011

Käytettiin nakit neuvolassa

Tänään olikin sitten neuvolapäivä minulla, Pipalla sekä Nooalla. Poika on alkanut hoikistumaan, toisin kun taas äidillä alkaa kiloja kertymään, olinkin jo unohtanut nämä haittapuolet ja lista vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Nooan neuvolakäynnit on aina mukavia kun näkee kuinka pikkuinen kehittyy, mutta mun neuvolakäynnit on suorastaan raastavia ellei sydänääniä lasketa. Kuinka kivaa on kuulla kerran kuussa kun paino on noussut ja nestettä kertynyt? Minusta se ei ole ollenkaan mieltä ylentävää, melkein vois sanoo että harmittaa katsoa viikko viikolta kun takapuoli leviää ja tissit suurenee. Saatan kuullostaa monsterilta, mutta ei tämä odotusaika mitään herkkua ole, varsinkaan kun viime raskaudesta ei ole kun reilu 7 kuukautta ja kauhukuvat suonenvedoista, levottomista jaloista, ainaisesta nälästä ja unettomista öistä pyörii edelleen mielessä. Mahakin kun alkaa taas näkyä, niin sen jälkeen ei paluuta ole, ihmiset luulevat että elämäni pyörii pelkän raskauden ja Nooan ympärillä, minähän en ole enää mitään muuta kuin maha ja äiti, muistakaakin se!

Hanna ja Pipa 12.9.2011 16+5:

Paino: Liian paljon, mutta vain + 200g/6vk
RR: 104/61
Pissa: -
Hemppari: 143
Liikkeet: +
Syke: + (150)

Nooabooka 12.9.2011 reilu 7kk:

Paino: 9090g
Pituus: 70.7 cm
Pipo: 44 cm

Nooa on aktiivinen ja rohkea tutkija. Konttaa, nousee tukea vasten seisomaan sekä osaa istua ilman tukea. Jäntevä. Kuulo +/+. Iho siisti, saanut pari hammasta. 



 

4 kommenttia:

  1. Ihana toi Nooan haalari. Mistä se on ? :)

    VastaaPoista
  2. ^ muakin kiinostais. Onko pikkuvauvojen puolelta, vai oisko noita kokoo 80cm tai 86cm ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo pikkumies on kyllä niin sulonen! :)

    VastaaPoista
  4. nyymi: Se on niiin nätti! Kirpparilta! :)

    Amalia: ^^ Kyllä eli se on kirpparilta maailman paras löyty 2 eurolla tähän mennessä. tuokin on 68 mut on nooalle vähä reilu, ja en tiedä mistä se alunperin on! :O

    Sirkku: Heartbreaker :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS