8.9.2011

Syy siihen miksei tekstiä ole tullut

Me olemme Nooan kanssa olleet koko viikon petipotilaita ja kyllä tää sairastelu on rectumista. Oman kuumeeni vielä kestäisin, mutta se raastaa että Nooa on taas kipeänä, eihän viime flunssasta olekaan kuin kuukausi. Alan tosissaan epäillä astmaa yhä enemmän ja enemmän. Sen sairaalareissun jälkeen Nooa on on sairastellut samaa flunssaa jo 3 kertaa, eli 4 kuukauden sisään kolme(3!!!!) samanlaista räkätautia sisältäen hengenahdistuksia, onko se normaalia? Joka kerta olemme joutuneet myös Ventolineä (astmalääkettä) antamaan ohjeiden mukaisesti ja minulta rupeaa hymy hyytymään!

Josse on ollut meitä hoitamassa ja hellimässä nämä kipeyspäivät, vaikka omatunto häntä kuulema soimaakin työmaan takia. Nostan suuresti hattua isimiehelle ja perun kaikki puheeni hänen laiskuudestaan ja saamattomuudestaan, Josse on tehnyt näiden päivien aikana varmaan enemmän kuin kahteen viimekuukauteen, mutta päätin että deletoin nuo minun hermojani kiristäneet muistot ja kiittelen miestäni näistä päivistä vielä seuraavat 5 vuotta, tai ainakin muutaman päivän, ennen kuin tervehdyn ja alan muistuttamaan taas hima-hitleriä! Ehkä mä tänään viimestään parannun kun saan täyttää massuni täytetyillä paprikoilla ja eiköhän me Noukallekin jotain spessua keksitä.

3 kommenttia:

  1. Voi itku, paranemista sinne! Ja huippua et isukki on ollu apuna =) jos olette sunnuntaina terveitä ni voidaanko minä ja jonne tulla visiitille =)?

    VastaaPoista
  2. hyyni. Kiitos, hengissä ollaan :)

    Tiina: Kiitos ^^ Tulkaa vaan, ollaan me jo :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS