24.9.2011

Tää on yh:n elämää, saa päivät puuroo hämmentää

Tänään on ollut kiva, mutta raskas päivä. Josse lähti aamulla jeesimään äitiään muutossa ja me otettiin Noukan kanssa ohjat omiin pikku kätösiimme. Sääli, että ulkona satoi koko päivän eikä päästy ollenkaan raittiiseen ilmaan, mutta kyllähän sisälläkin saa aikaseksi jos oikein keksimällä keksii. Tehtiinkin sitten kaikki alkuviikon hommat jo alta pois, niin voidaan sitten käyttää nekin tunnit hyödyksi, esimerkiksi vaikka sitten sielä ulkona, joten mulla olis Poudan Pekalle yksi pieni pyyntö; Aurinkoista ja kivaa säätä ensiviikoksi! 

On tullut tässä viimeviikkojen aikana huomattua, että Nooa kehittyy ihan huikeeta vauhtia, hyvä että perässä pysytään. Pelottavaa ajatella, että Nooan isä on lähtenyt kasikuisena juoksemaan, eli tästä päivästä viikko eteenpäin ja jos pitäis olla jo askelia ottamassa, luultavasti joutuisin vähintään kypärän pojan päähän virittämään, eikä se tekisi kyllä pahaa näillä pelkillä konttaus- ja seisomistaidollakaan. Nooa myös tykkää nousta pinniksen kaidetta vasten, ja juuri tänään kun olemme olleet kaksin koko päivän ja itselläänkin olo ihan märkärätti, ei Nooa meinannut millään käydä yöunille, vaan kaidetta vasten noustiin vähintään se 20 kertaa. Tää päivä on ollut kaikinpuolin hyvin vauhdikas ja imee mehut ihan täysin, oma-aika illasta= krooh, sohva!

Äideille tsempit ja yksinhuoltajille tuplat! Nati nati <3

2 kommenttia:

  1. Tossa vikassa kuvassa Nooa on aivan sun näköinen!

    ps. Toi haalari on aina ja vaan ihana. <3

    VastaaPoista
  2. hanki valjaat ne on kätävät :D Muistan aina kun omat pikkusiskot (kaksoset) oli pieniä niin niillä oli valjaat koska porukat ei aina meinannu pysyä niitten perässä esim kaupassa :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS