17.9.2011

Kivoja kuvia, mutta rumaa tekstiä

Kivat: 
:) Vauva-uinti
:) Pepita-kummi + Tattis
:) Rulla-kebab
:) Kynttilät

Tyhmät:
:( Huonot hermot
:( Sotku kotona
:( Typerät ihmiset
:( Homofobia (ei itselläni!!!)
:( Kallis limu
:( Liian korkea desibeli
:( Kateellisuus
:(((((((( Nooan iso suru kotimatkalla

Kuten huomaatte, että surunaamoja on muutama enemmän kun hymyjä, joten nimeän tämän viikonlopun mätämuna-viikonlopuksi. Liian paljon mekkalaa minun ja lapseni pienille korville sekä näille lehmän hermoille. Super-nastaa on kuitenkin se, että ohjelmaa on tarpeeksi eikä tylsyys pääse yllättämään, mutta eihän mekään mitään iki-intoilijoita olla. Ollaan juostu paikasta toiseen all day every day, mutta ensiviikolla huilataan edes yksi päivä. Mikä ihme siinä on, että silloin kuin tekemistä piisaisi, on hermot ihan sökönä ja menofiilis uupuu? Osa tästä ärtymyksestä johtuu siitä, että Jossen lapsuudenystävä on viettämässä meillä pitkää viikonloppua ja sotkua tulee väistämättä, mutta kun minähän en sellaista siedä, perfektionisti mikä perfektionisti. Tiedättehän kun on kavereita käymässä, niin oma olo ei silloin ole kotoisa, etkä pysty olemaan niin rennosti kuin kotona kuuluisi olla, tai ainakin itselläni käy useimmiten näin. Olen siis heiluttanut helttaani suurimman osan tästä ajasta, enkä tietenkään omasta mielestä turhaan. Voi hyvinkin olla että vieraamme haluaa tulla meille seuraavankin kerran, haluaa sitä varmaan yhtä kiivaasti kuin minä. Tervetuloa, terveisin: Orjapiiskuri!

 

3 kommenttia:

  1. Tästä postauksesta tulee mun piristyspostaus noiden kuvien suhteen! :---D Vaikka ei sais nauraa, tiedän mitä oot joutunu kestämään.

    VastaaPoista
  2. Voi että mitä kuvia :D ihaniaa...vauvauinti ja kynttilät rulaa!!

    VastaaPoista
  3. essi: No niin munkin, mut ei tässä mikään muu oo naurattanutkaan! TÄNÄÄN, ITSEASIASSA PUOLENTUNNIN PÄÄSTÄ TÄHÄN TULEE MUUTOS! :)

    kzzkzz: torellaki! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS