26.9.2011

Vitsit mikä löytö!

Ei muille, mutta kyllä meidän perheelle. Hitsit mikä leikkimesta ihan meidän lähellä, eikä olla aikasemmin tajuttu, vaikka viereisellä purtsilla ollaan käyty kävelemässä miljoona kertaa. Mä odotan kovasti, että Nooa kasvaa isommaksi ja hyötyy itsekin enemmän puiston antimista, meinaa kyllähän se pylly puutuu jos keinussa istutaan päivästä toiseen. Oon edelleen ihan fiiliksistä tosta löydöstä, että ei mitään järkee. Josse kun pääsi töistä kotiin ja hyvä että ehti suihkussa käydä, niin piti olla taas menossa. 

Huomenna olisikin sitten ohjelmassa kaupunkirundia, jos poikaselle löytyisi joku kiva syyspipo ja tennarit. Tuntuu että vaatteita olisi vaikka muille jakaa, mutta sit sellasia kledjuja mitä oikeasti näille keleille tartteisi, niin niitä sit puuttuu. Nooahan ei vielä kävele, mutta tykkää töpötellä jos joku pitää käsistä kiinni, joten jotkut perus tenskut olisivat oikein hyvät, eivätkä ne toppatossut ole oikein sitä varten tehty, pakko mikä pakko!

14 kommenttia:

  1. Mä en tajua miksi ihmiset käyttää noita talvipipoja alkusyksyllä lapsillä!!Noissahan on vuori ja kaikkea???mitäs te jotka käytätte alkusyksynä talvipipoa lapsilla, niin ajattelitte talvella laittaa sille ??alle ohuen kypärä myssyn vai? Voin kertoa että lastenne päät jäätyy, koska on tottunut tohon paksuun pipoon.. Vai käytätkö itselläsikin alkusyksystä talvipipoa????

    VastaaPoista
  2. oho, taisin just huomata et nooalla on nyt jo alla kypärämyssy...just näin...ei huhhu:D ylipuet pään kyllä

    VastaaPoista
  3. anonyymit: Hei toi pipo oli Nooalla eilen päässä tuon pienen hetken ja otinkin sitten keskenkaiken pois, koska sehän on aivan liian kuuma :-D Juu ja kyllä mä itse käytän jo talvipipojakin.

    Ja kypärämyssy siksi, koska Noukkahan on ollut kipeä ja röhisee yhä, niin toi kaulus suojaa viimalta ja yleensä ei ole ollut tuon myssyn päällä muuta, korkeintaan ohut syyspipo!

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia, ja nooa on aivan yli söpö<3

    VastaaPoista
  5. Millainen on aikuisen kesäpipo? :o
    Mulla on sit vissiin vaan niitä talvipipoja, ja kyllä! käytän niitä JO nyt :)

    VastaaPoista
  6. no mieluummin ylipuet kun alipuet!

    VastaaPoista
  7. Kyllä on jollain taas ongelma kun jaksaa piposta vaahdota o_O

    VastaaPoista
  8. Onko se kenenkään muun asia mennä toiselle selostamaan mitä hänen tulee pukea lapselleen talvella tai kesällä? Mielestäni se nyt vaan on ihan jokaisen oma asia!! Kyllä äiti tietää mitä lapselleen päähän pistää, varsinkin kun Nooa on ollut tosi kipee.. :) Ihana Nooa :)-R;)

    VastaaPoista
  9. hheidihh: Kiitos ja tuplakiitos :-)

    nuokki: Mä luulen et aikuisen kesäpipo on lippis tai huivi, mut kyllä noit talvinuttuja tuli kesälläkin käytettyä sadepäivinä :)

    anonyymi: No näinpä! ;)

    ano2: Joo, kelattii Essin kans eilen et onko ihmiset jotenkin nyrpeissään tästä syksystä ja ihan maassa niin pitää tulla muille avautumaan typeristä asioista.

    ano3:No eipä mun mielestä, mut eihän tää moraalinvartijat tunnu mitään tajuavan :D Kiitos R ;)

    VastaaPoista
  10. HAASTE: http://jenskunvauva.blogspot.com/2011/09/25-asiaa-minusta.html

    :))

    VastaaPoista
  11. Nyt kyllä kerrot mistä on Nooan ihana haalari peräisin? :) Siis niin syötävän söpö!!! Niinkuin itse poikakin!
    Joo ja kyllä on taas jollain ongelmat :D Ihanko sä et ite tietäs onko sun lapsella liikaa päällä vai ei :D Ja voi varmaan parista kuvasta sanoa, että onko pipo ollut kokoajan päässä ja tehdä siitä nyt sitten suurikin ongelma :D Ja mä rupean itselläni aika aikasin pitämään esim. talvitakkia enkä silti JÄÄDY talvella :D

    VastaaPoista
  12. jensku: kiitttooos! :)

    laukku: No nyt kyllä kerron! Nooan haalari on patakatista, eli liike on sellai missä myydään reimateciä,rasavilliä, polar o pyrettä ja muita laadukkaampia merkkejä :) Mutta siis varmasti ehkä löytyy myös sellaisista liikkeistä jossa on rasavillin kuteita :-)

    No jooh, mä en pysty ymmärtämään. Hui ja voin kertoo sulle salaisuuden, sillä oli tänään tuo sama pipo ja siihen kuuluvat lapaset, iiks :----D

    VastaaPoista
  13. No siis voi apua! :D Nyt oon kyllä tehny varmasti jotain niin radikaalin kauheeta, että heikompaa hirvittää :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS