3.9.2012

Mitä mieltä?

bolttarit 033

Musta ois hauska kuulla minkälaisen kuvan ootte saanu musta pelkän blogin perusteella! Blogihan on vain pintaraapaisu mun/meidän elämään eli älyttömiä analyyseja te ette voi edes kertoa, mutta sinne suuntaan edes. Tällä mä pystyn vähän parantamaan jotain jos on tarvis ja onhan se hauska muutenkin kuulla minkälaisia mielikuvia musta voikaan tehdä :-)

49 kommenttia:

  1. Mä ajattelisin että oot tosi pirtee ja postiviinen ihminen! Ehkä aika kovaääninenki? :D
    Sellanen ihanan elämänmyönteinen kaveri jonka seura piristäis synkimmänki päivän!

    VastaaPoista
  2. Oon lukenut sun blogia aika vähän aikaa, niin vaikea sanoa. Mutta tähän asti tunnut olevan omistautunut äiti, joka ei voi uskoa lapsiensa kasvavan :D Luonteeltasi tunnut olevan sellainen "jokapaikanhöylä" :D

    VastaaPoista
  3. En oo hirveen pitkään vielä ehtiny sun blogia seuraamaan, mutta kuitenkin oon saanu susta sellanen tosi iloisen, rempseän ja menevän kuvan! Siis sellasen että oot tosi positiivnen ja elämäniloinen, just sellanen kun ihmisen pitääki olla! ;D

    VastaaPoista
  4. Blogisi perusteella olet huumorintajuinen, aina iloinen ja energinen. Juuri semmoinen minkälainen minäkin haluaisin olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmäkään oo aina iloinen, älä huoli :D Oothan sä!

      Poista
  5. Hei tämäpäs oli aika hauska postausidea! Saanko toteuttaa ideavarkauden jossain vaiheessa kun en varmaan saa osallistua analyysiin? :D Pus, tulkaa kylään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saat ja teit :) haha, et saa pilaa ihanaa minä-mielikuvaa :---D hahahah

      Poista
  6. Mullakin tulee ensimmäisenä mieleen tuo positiivinen asenne, ja jos oot surullinen niin et ainakaan näytä sitä? Ite oon ehkä samanlainen siinä asiassa.. Osuinko oikeaan? Ja sit mitä YHDESTÄ videopostauksesta oon päätelly niin osaat kuitenki olla aika rauhallinen lasten kans mut kuitenki välillä pistää ranttaliksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä näytän, mutta en niinkään blogiin. Jätän vaan kirjoittelut vähemmälle jos harmistuttaa :)

      Poista
  7. Iloinen, pirteä, energinen, hyvä huumori ja positiivinen :) ja hölmö ;)

    VastaaPoista
  8. mulle tänne ruudun toiselle puolelle on välittynyt sellainen kuva, että oot rempseä, äidillinen etkä pienistä hetkahda. mä tykkään!

    VastaaPoista
  9. jos täälä ei olisi kuvia susta niin ajattelisin sinut aivan eri näköisenä(:

    VastaaPoista
  10. Räväkkä, energinen ja hauska tyyppi vaikutat olevan !

    VastaaPoista
  11. Sä et haluu kuolla Halloweenyönä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAJOSIN! :DDD en oo ainakaan tähän mennessä kuollut! Mut nykyään tykkään muistakin kun kesäkuussa syntyneistä :DD

      Poista
  12. Mä oon saanut ainakin sellasen kuvan et oot hyvä äiti, joka huolehtii lapsistaan ja rakastaa niitä yli kaiken(niinku kaikkien äitin pitäisi olla):)Oot myös elämänilonen, rempseä, energinen, mukava, ihana ja mullaki tuli mieleen toi isoäänisyys:D en tiiä miten mulle on sellanen asia välittyny!:D Mutta kaikinpuolin sulla on aivan mahtipontinen blogi!<3 jatka samaan rataan!!:):)

    (yhen miinusken voisin sanoa.. LISÄÄ SUN OMIA KUVIA!!:):):))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä!

      Juu ja tosta kuva jutusta on samoilla linjoilla, mutta hitto kun toi josse on laiska kuvaaja :/

      Poista
  13. OOTT KAUNISS!!! AIVAN USKOMATTOMAN KAUNIS!!:) SULLE SOPII TOI HUULIKORU IHAN HELVETIN HYVIN JA SULLA ON IHANA TUKKA!!:):):)

    VastaaPoista
  14. Pippurinen ainakin :) ja huolehtiva ja rakastava äiti :D ja sellanen joka ajattelee viimesenä itteensä :) Oon tosin tuntenu siut sillon kun asuit ääslinnassa ja pakko sanoo et ainakin tän blogin mukaan oon muuttunu hirveeti :D tosin pakko sanoo että oon itekki kasvanu hirveesti henkisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .. No sitä, välillä vähän liikaakin. melko impulsiivinen etten sanois ! :) Mut välillä oon kyllä aika itsekeskeinen, mut joskus tarve vaatii :DD Kerro mulle kuka oot? :)

      Poista
    2. Ja nyt huomasin tuon kirjotus virheen tuossa siinä pitäs lukee että oot muuttunu hirveesti :D No siis mie luulen että jos sanon nimeni niin et ees muista :D mutta en verran voin sanoo et sie olit miun kanssa "juhlimassa" miun 18 v synttäreitä yhen auton kyydissä :D sie olit sillon vielä alaikänen ja miun ainut täysikänen kaveri lähti niin aikasin baarista että mie sit liiteyin teijän seuraan :D

      Poista
    3. Mä en saa mieleen et kuka oot!? Sano nimi :)

      Poista
    4. Ohho unohon kokonaan tän :D Terhi

      Poista
  15. räväkkä, suorapuheinen, ehkä vähän äkkipikainen, tooodella rakastava äiti ja sellanen joka pitää omiensa (eli perheen ja ystävien) puolta loppuun asti! :) tollasen kuvan oon susta saanu tän puolen vuoden aikana mitä oon lukenut sun blogias :) nii ja oot aivan älyttömän kaunis!

    VastaaPoista
  16. Iloinen, räväkkä, kovaääninen (:D).

    VastaaPoista
  17. Reipas, jokapaikanhöylä, vähän ehkä hössö ja kaunis <3_<3

    VastaaPoista
  18. Temperamenttinen, tunneihminen, äänekäs, räiskyvä, suorapuheinen, iloinen, sosiaalinen, huumorintajuinen, puhelias, äkkipikainen, pinnallinen, rempseä, avulias, haaveilija... Noi tuli äkkiseltään mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunneihminen, tota sanaa oon hakenu, se mä oon :)

      Poista
  19. Oon lukenu sun blogia puolisen vuotta ja täytyy sanoa että aluks lisäsin luettaviin vaan kuvien takia :D Ajattelin että oot tosi pinnallinen ja epäaito ihminen, ja että yrität kovasti mukautua muottiin. Jossain vaiheessa kun aloin lukee sun tekstejäkin, tajusin, miten väärässä olin! Oot aivan ihana, suloinen luonteeltasi ja kaikkien kaveri. Et tuomitse ensisilmäyksellä (kuten minä tein, anteeksi!) ja haluat aina selvyyden tilanteisiin, vaikka olisitkin itse syypää mutkiin ja solmuihin. Olet hyvä ja rakastava äiti, pidät aina huolta lähimmäisistäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä just kun kuvia vaan kattoo nii saa usein erilaisen kuvan, mutta hyvä niin että luitkin välillä ja en ookkaan sun silmissä enää pöljä muottityttö :)

      Poista
  20. kova ääninen, positiivinen ja välillä myös helvetin kiukkuinen :DD tempperamenttinen, iloa ja elämäniloa täynnä :) ja hyvä äiti

    VastaaPoista
  21. Tempperamenttinen, ailahteleva, räväkkää ja menevä! Myös huolehtivainen ja naiivi, täynnä rakkautta lähimpiäsi kohtaan. Ja täytyy nyt vielä sanoa että pinnallinen, ethän loukkaannu :D

    VastaaPoista
  22. ...tarkennan vielä että tarkoitin pinnallisella sitä, että sua kiinnostaa oma ulkonäkö todella paljon, ja että sinulle on tärkeää että ulkonäkösi on aina tip top :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oivoi. En mä omasta mielestä ole. Mun mielestä ulkonäöllä ei ole kauhean suurta merkitystä, ainakaan enää. Mulla on kaikki mitä tartten :) Oisitpa joskus kärpäsenä katossa ja näkisit millanen rönttä-eetu oonkaan :D

      Poista
  23. Sinun on vaikea myöntää olevasi väärässä ja haluat, että kaikki menee sinun pillin mukaan. Riitaannut helposti. Aika lapsellinen. Huumorintajuinen, energinen, menevä, amis, tykkäät kavereista ja ihailet Peace, Love and Poopdiapers bloggaajaa (ei se mitää niin mäki). Jaksat leikkiä lastesi kanssa ja ne on sulle tärkeitä. Jotenkin ilkee mut silti hauska?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kotona ainakin oon aina oikeessa :D Lapsellinen? Amis? Ja joo, Essi on mun suuri kunigatar ja palvon häntä suunnattomasti.. haha :D Kavereita ihailen aina, mutta en essiä mitenkään sen erikoisemmin kuin muitakaan kamuja :) Ilkeekin kun tarve vaatii ja noh.. hauskakin jos on samanlainen huumori :)

      Poista

ASIAA NÄÄS