12.9.2012

Silmät kuin taivaan tähdet - Ei yhtä kirkkaat, mutta yhtä kaukana toisistaan.

Semikivat kulmakarvat, mutta kasvatan niistä tarkoituksella viidakkoa, niin on sitten perjantaina mukavampi nyppiä. Samoin vasemmassa silmässä piilevä ripsikato, kiitos tupsuripsien. Kyllä mä silti meinaan ne lauantaina itselleni laittaa, ei näytä sit niin nakusilmältä. Tässäpä siis aivan ehana lähtökohta. "
Tuosta! Lilaa luomiin ja bailaamaan. Mä hyvin harvoin käytän edes luomiväriä ja nyt kun sattuukin olemaan hyvä tilaisuus, niin pistetään sit oikein olan takaa. Mähän tykkään överistä, olipa kyse melkein mistä tahansa. ..Mut ihan oikeesti mä en kestä kattoo noita kulmakarvoja...
..Hupsista saatana. Näyttääpä ne nytten kovin nuhruisilta, mutta illalla ne näytti vielä kyllä oikein kivoilta tai siis ennen kun alettiin pelleillä pinkillä ja sinisellä. Teidän ja itseni onneksi siitä ei ole kuvamateriaalia.. Mutta siis ottaakaa huomioon, että lauantaina mulla on pitkät ripset ja huomattavasti siistimmät kulmakarvat (pakko vaan mainita niistä joka käänteessä).. Eikä me myöskään olla mitään oikeita ammattilaisia, vaikka äkkiseltään voisi luulla toista.. Kröhöm.. Hirrrrveen on nätit silmät sitten, varsinkin loppuyöstä kekkulipäissään. 
Siinä ois matskut. Luomivärit Lorealin (joita en ikinä olisi ostanut täysihintaisina, varsinkaan kun olen näin luomivärien suurkuluttaja), Goshin meikkivoide, wet and wild:in arskapuuteri sekä kulmakynä, lumenen lokinpaska kynä jaaa fressiltä saatu joku heleyttäjä (?). Tää tuntuu todella epäluontevalta kirjoittaa meikeistä/merkeistä mitään, koska hyvä että itsekään tiedän mistä nuo ovat kotoisin. 

Semmoset setikset! Tukka vielä tötterölle, niin avot!

2 kommenttia:

ASIAA NÄÄS