3.9.2012

Polttarit 18.8.2012

collagecollage

Aivan tajuttoman hyvän keli, tajuttoman kivat tyypit ja kaiken kaikkiaan tajuttoman hyvät bileet! Päivä aloitettiin tulevan rouvan noutamisella kera palomiehet. Rita oli aika ällikällä lyöty kun nää kaks tulimiestä kävivät sen ovelta hakemassa ja antoivat minuutin aikaa olla autossa, mitäs muuta siinä mukaan kerkeis ottamaan kun hammasharjan ja tahnan? Jatkettiin matkaa vpk:n pihaan, jossa muu polttariporukka odotti valmiina kun partiopojat. Meille oli järjestetty kilpailumieliset paloharjoitukset, jonka yllättäin morsiammen joukkue voitti (ikuinen katkeruus!).

Seuraavaksi jatkettiin matkaa keskustaan kirjaston eteen piknikille ja Rita kierteli pitkin kaupunkia kivalla pikku temppupyörällään esittämässä meidän räätälöimää soittolistaansa, tietystikin rahan toivossa! Rita kun tuli reissultaan takaisin, niin meidän lisäksi puistoon oli ilmestynyt tankotanssia Hämeenlinnasta ja seuraavaksi päästiinkin jorailemaan. On muuten tuo tankoilu rankkalaji, varsinkin kun hutikkaa oli tullut jo pikkuisen otettua. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan!

Puistosta lähdettyä mentiin meidän loppuillan huudeille Visulahteen. Purettiin pikaisesti tavarat ja jatkettiin matkaa xon-puistoon, Rita tietenkin side silmillä ja napit korvissa vaikka kyllähän se vähän jo arvuutteli mihin on matka. Benji! Minut ja Rita laitettiin remmeihin kiinni, ritalla luonnollisestikin side edelleen silmillä. Kaveri vielä yritti udella mitä tapahtuu, mutta puiston tyypit jekuttivat, että ollaan menossa vesihiihtämään (haha, painot nilkoissa :--D) Jumatsuikka kun nostokori alkoi olla siinä 20 metrin korkuudessa, niin mun ainakin teki mieli livistää sieltä pois, eikä musta kauheasti ollut polttarisankaria tukemaa. 40 metrin korkuudessa avasin Ritalta siteen ja voi itkut kun ei ollut kameraa mukana. Ensimmäinen reaktio oli " En varmasti hyppää, enenen" ja naama valahti välittömästi valkoiseksi, mutta eipä siinä Ritalla ollut muuta vaihtoehtoa kun hypätä ja viiden minuutin jälkeen siellä se alhaalla roikku peruukki kädessä ja naama edelleen valkoisena! Ilmeisesti oli huippu kokemus, vaikka itsehän en henk.koht. sitä tekisi ikinä!

Loppuillasta oli saunomista, ruokaa, juomaa ja perus höntsimistä! Tietenkin käytiin katsastamassa Mikkelin yöelämä ja niinhän se meni, että " Illalla hilpeenä kaljaa ja aamulla kalpeena hiljaa" :-D Oli ihan huippis päivä ja väkisin mun naamalla on kestohymy tätä postausta kirjoittaessa. Päivä meni niin pulkkaan etten paremmin sanois! Kiitti vielä kaikille ketkä olitte mukana :-) Harmi kun ei voi sanoa, että ensi vuonna uusiks!

4 kommenttia:

  1. Mielettömät polttarit!!! :) vautsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli :) Saispas sit joskus itekkin noin kivat ;)

      Poista
  2. Mäkin kävin Mikon mukana siellä ylhäällä ja samantien kun se vehe alko nousta ylöspäin ni nappasin kaksin käsin kiinni kaiteesta vaikka olin valjaissakin :--D En uskalla varmaan ikinä hypätä! ps. sulle on tunnustus http://emmmanora.blogspot.fi/2012/09/mom-blogger.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama mulla ja sit jäin viel jumiin ku se rupes sitä ritää kiskomaan :D

      Poista

ASIAA NÄÄS