1.9.2012

Uimahommia!

P9010128P9010126P9010159

Uimakeissi meni tismalleen niin hyvin kun osasin odottaa. Tärkeä hankinta seuraavalle kerralle on kellukkeet isommalle, kaveri teki sellasia hukkumishyppyjä että mun hertalla jäi varmasti muutama lyönti välistä. Nooa näytti ihan siltä kun olisi hukkunut, vaikka todellisuudessa tyyppi vain sukelsi. SUKELSI, voitteko kuvitella puolitoista vuotiaasta kakarasta? Meidän oli pakko kysyä uimaohjaajalta että onko Nooalla sukellusrefleksi vielä tallessa vai mitä ihmettä ja vastaukseksi saatiin se, että poikamme osaa sukeltaa ja kellua. Kuulemma ennen kun opetellaan uimaan, niin pitää osata nuo kaksi temppua. Nooa sai aika isot kehut uimaopettajalta! Nooa oppi myös hukkumishyppyjen lisäksi uimaan käsipohjaa lastenaltaassa. Musta tuntuu, että viimevuoden vauvauinnista on ollut jotain hyötyä! 

Entäs Nuppu? Pikkulikka oli niin onnessaan leikkiessämme pikkuista kultakalaa ettei naurusta meinannut tulla loppua. Nuppu taitaa tykätä uiskentelusta yhtä paljon kun veljensäkin, eikä siinä, nautinhan minäkin lastenaltaan syvimmästä nurkasta (siellä on kaikista lämpimintä vettä). Tämä raha ei mene taas hukkaan ja tuntuu tosi hyvältä ettei skipattu uintia tänä vuonna vaikka kyllähän se vähän jänskätti, että miten kahden kanssa siellä mennään ilman pahempia tapaturmia. Ensi lauantaina odotellessa :-)

7 kommenttia:

  1. Hauskassa kohtaa tuo Nupun jalkamakkara ekassa kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHAHAHAHA :-----DDD en mä ollu ees tajunnu!! Naapurit varmaan säikähti ku repesin tajuttomaan nauruun!

      Poista
    2. Mun piti kommentoida jotain ihan aiheeseen liittyvääki, mutta luin tuon ekan kommentin ja tsekkasin kuvan ja kuolin :DDDDD

      Poista
    3. Älkää :DD Oon unohtanu kertoo jotain ollennaista jossesta :D

      Poista
  2. voi mitkä silmät Nupulla! en oo yhtää kade..........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noilla kummallakin lapsella on ihanat silmät ja ne ei valitettavasti tuu meidän suvusta :D

      Poista

ASIAA NÄÄS