29.6.2012

Toivepostauksia?

Tuntuu että mun jutut toistaa pahasti toisiaan, joten postausideat vois olla ihan paikallaan? Mulla ne on vähän hukassa, vaikka kirjoittamiseen on mahdoton polte. Pliis, keksikää edes vaikka väkisin :-D

24 kommenttia:

  1. Kysymyspostaus olisi kiva :-)


    Muuten oletko vielä mkiehesi kanssa yhdessä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups hei mulla olikin se kysymyspostaus mut en oo muistanu vastailla ja aika nihkeesti tuli muutes kysymyksiä :/

      Juu ollaan me :)

      Poista
  2. voisit laittaa enemmän kuvia itsestäsi.voisit tehdä meikki ja hius postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo rupeen laittamaan, mä oon valittanu josselle ku se on vähän huono ottaas kuvia :D

      Ja voin tehdä :)

      Poista
  3. Tee semmonen postaus missä on sun kaikkia teinikuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän huonosti niitä kuvia kun kone hajos missä oli kaikki, harmittaa :(

      http://beautifulcoincidencessum.blogspot.fi/2011/10/when-i-was-young.html tos on jonkulainen teinipostaus :)

      Poista
  4. kerro sun lapsuudesta? ystäväpostaus? bloggailusta, että esim. ootko saanu mitää irti tästä :DD tai siis ootko vaiks saanu nettikavereita.. hmmmmmmmm ei keksi! =) luovuus on sullaki sallittua!

    ja kuolin teidän kuvalle, nupun posket <3 <3 <3

    VastaaPoista
  5. 1. videopostaus
    2. kysymyspostaus, vastauksen videolla :)
    3. postaus, jossa kerrot miten olet jaksanut eron keskellä..mistä saat voimia kahden lapsen kanssa yms. miten hoidatte käytännön järjestelyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. onnistuu
      2. onnistuu, mut ei ihan hetkeen!
      3. päätettiin kuitenkin yrittää vielä uudelleen, joten jää tekemättä :)

      Poista
  6. Pidä viikon ajan ruokapäiväkirjaa! Ja kerro miten treenailet salilla jaaaaaaaa sitten sä voisit kertoa sun opiskeluhaaveista/suunnitelmista (eikös sulla sellasia ollut vai muistanko väärin? <:) ja että mitä töitä sä haluaisit tulevaisuudessa tehdä! :)

    VastaaPoista
  7. ystäväpostaus!! :) nuppu on ihanan!

    VastaaPoista
  8. Kertoile ITSESTÄSI enemmän. Oon melko uusi lukija joten tiedän vaan sun pärstän ja hajanaisia sirpaleita susta, mutta sitten sitäkin enemmän lastesi pärstät ja heidän kuulumiset, vaikka näin lapsettomana kiinnostaisi lukea Sinusta enemmän :) Kerro siis kuka olet ja kuka olit ennen äitiyttä, esittele asuinhuudisi, ammattisi, tulevaisuudensuunnitelmasi.. Kaikkee semmottiis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://beautifulcoincidencessum.blogspot.fi/2011/10/when-i-was-young.html siinä jotain infoo, ja kyllä alan kirjoittamaan itestäni enemmän, tuntuu vaan et on ihan pöljää ettei oo mitää kerrottavaa, tää arki pyörii niin paljon lasten ympärillä :)

      Poista
  9. Mä toivon kans ystävä postausta. Vaikka "top 5", ketä näät eniten. Onko perheettömiä/perheellisiä, mitä teette yhdessä, mistä piirteistä pidät ystävässäsi/ystävässä yleensä, jne.

    VastaaPoista
  10. sellanen missä kerrot esim 5 elämäsi hirveitä kokemusta ja 5 ihaninta kokemusta.. muistoja mitkä on jäänyt mieleen elämän varrelta.. missä tapasit lapsien isän ja veikö se kirjaimellisesti jalat alta? kerro nuoruudestasi ja jos saisit 3 toivomusta mitä toteutuisi niin mitä ne olisi? ja olisi kiva kuulla jos joskus alkaisitte rakentaa taloa nii millainen se olisi? minkä kokonen? millaiset lattia? millainen keittiö? missä talo sijaisisi maalla vai kaupungissa? missä kaupungissa? minkä värinen talo olisi? ym.

    VastaaPoista
  11. Olis kiva jos voisit säästää esim. kauppakuitit yhdeltä viikolta, ja näin näkisi mitä teillä ostetaan, ja miten paljon rahaa kuluu vkossa jne. En tarkoita että haluaisin kurkistella raha-asioitanne, joku voi tämän näin ymmärtää, mutta eräässä toisessa blogissa oli , ja vaikutti kivalta ja toimivalta idealta! (: jja ois kiva tietää sun ja Jossen "rakkaustarina" ja nähdä kuvia matkanne varrelta jos sellainen on mahdollista.(: Monta hyvää ideaa muissakin kommenteissa, tässä nämä kaksi. (:

    ps. Tykkään sun bloggaustyylistä paljon, ja teijän lapset on aivan LIIAN söps.<3(:

    VastaaPoista
  12. mäki toivoisin tota teiän rakkaustarinasta postausta ja sit haluisin sellasen postauksen missä kertosit vaikka 10 sun lempipaikkaa maailmassa. :) siis ihan mitä tahansa paikkoja, esim kaupunkeja tai jotaki tiettyä biitsiä tai vaikka riippumattoa koivujen juurella :D

    VastaaPoista
  13. Millon tulee uus postaus? :)

    VastaaPoista
  14. Niin millon sä sit meinasit ruvata postaamaan? ;D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS