24.11.2012

20121124_10360120121124_103533

Kaikki vähänkin mediaa seuranneet ovat varmaan kuulleet ja huomanneet, että tänään starttasi paloturvallisuusviikko paikallisilla palolaitoksilla. Käytiinhän mekin vähän ihmettelemässä, että mitä kaikkea paloturvallisuus pitääkään sisällään. Todellisuudessa hikoiltiin väenpaljoudessa ja juotiin ilmaista kahvia, tulihan noita mukuloitakin istutettua erinäisissä paloautoissa yms. Rastit jäi suorittamatta ja leikkipalokypärä saamatta, mutta eihän lapsi kaipaa sitä mistä ei mitään tiedä? 

Aika järkevä ja hauska tapahtuma, mutta mulle on hieman epäselvää onko näitä järjestetty aikasemminkin? Ainiin ja pitäisiköhän oma paloturvallisuus aloittaa vaikkapa sillä, että laittaisi toimivat patterit palohälyttimeen?

4 kommenttia:

  1. Millon tulee viimenen video? :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä näitä tapahtumia on ollut ennenkin, mutta paikkakunnat vähän taitaa vaihdella sen mukaan miten kiinnostusta järjestämiseen palokunnilla on. Ja sittenhän on keväällä se 112-päivä myös jolloin yleensä on ohjelmaa asemilla. Meillä ei täällä tänään ollut mitään :( Meidän Nooa rakastaa kaikkia hälytysajoneuvoja, tänään jouluparaatissa se oli ollut enemmän ihastunut poliisiautosta kuin joulupukista :D

    VastaaPoista
  3. Mun tietääkseni näitä tapahtumia järjestetään joka vuosi ns. päivä paloasemalla-tapahtuma ja 112-päiväkin järjestetään keväällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.paivapaloasemalla.fi/ <- tuolta löytyy kyseisestä tapahtumasta tietoja yms. jos kiinostaa :)

      Poista

ASIAA NÄÄS