19.11.2012

IMG_6710

Kuinka kitkeä kiltistä pojasta uhmatuhma tiehensä? Kumpa tietäisin vastauksen, mutta ainakin hyvään alkuun ollaan päästy jäähypenkillä. Tänään penkki on ollut todellisessa käytössä ja loppuillasta ei tarvinnut sanoa enää kun "meneekö Nooa jääh..." ja tyyppi kipitti pyytämään anteeksi. Minä kun ajattelin, että uhmaikä tulee vasta 3-vuotiaana, mutta ilmeisesti se vasta loppuu silloin, onko näin? Sanokaa mulle, että ei! Nooankin uhma pamahti kuin salama kirkkaalta taivaalta ja mä en ehtinyt valmistautua millään tavalla, joten pakko sanoa että aikamoinen pommi! Mä tuun olemaan vielä pulassa ton kääpiön kanssa, mutta olen kuitenkin optimisti tämän asian suhteen ja ajattelen, että meillä uhma on paha ja murrosiässä saadaan ottaa rennosti! Haha, toivoa sopii!

8 kommenttia:

  1. Kyllä se uhma jossain vaiheessa loppuu :D Meillä 2 v neiti repii isompaa siskoonsa hiuksist ja puree, mutta sanot sille et meet jäähyllä ja tuut kohta pyytämään anteeks niin sinne se kipittää ja tulee nätisti pois ja pyytää heti anteeks :D Tosin se unohtaa sen alle 15 minuuttiin ja sit sama rumba taas

    VastaaPoista
  2. Millasta se uhma on? missä tilanteissa? :o

    VastaaPoista
  3. oliverilla alko se uhmis just siinä 1veenä, muutama kuukausi enää 3v synttäreihin ja voin sanoo että pahenee vaan :D ei oo ollu pienintäkään hengähdystä vaan joka ikinen päivä yhtä tappelua ja huutoa :DD

    VastaaPoista
  4. Täällä uhmattu kanssa puolisen vuotta ja jäähypenkki on ollut ihan mainio keksintö. Meidän neuvolatäti lohdutti että se kestää vain noin 15-vuotiaaksi asti! ;)

    VastaaPoista
  5. Oppikirjavastaus olisi, että "uhma alkaa 1,5-2 vuotiaana ja jatkuu aina n. 5-6-vuotiaaksi". Pahimmillaan se kai on siinä 2-3-vuotiaana pyöreästi.

    VastaaPoista
  6. Täällä vuos uhmaa takana, välillä hiukka laantuu ja välillä tuntuu että muksu oikee kihisee pahuuttaan :/ eiköhän tää tästä, tsemppiä sinnekkin!

    VastaaPoista
  7. Meillä 2v uhmailee joka päivä... Rankkaa on, mutta onneksi ohimenevää.

    Nooa on tosi suloinen lapsi!

    VastaaPoista
  8. Voi kun se loppuiskin sillon 3v:nä mutta ei.. pahenee vaan! :D Pelottaa jo ajatus kahesta uhmatuhmasta täällä.

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS