23.11.2012

Kerran muskarissa

IMG_7542

... Ja myös viimeinen kerta kyseisessä paikassa.
Nooa ei ole koskaan tämän puolen vuoden aikana ollut mikään mallilapsi muskarissa, mutta nyt ollaan aivan uusissa sfääreissä. Se kaikki 10 minuuttia mitä paikalla oltiin, niin tyyppi istui jäähyllä ja sai pistettyä tuolillakin ranttaliksi, kaatoi nimittäin soitinlaatikon lattialle. Siinähän naama punaisena ja nenäsieraimet sauhuten siivoilet kurittoman lapsen sotkuja ja yrität persesilmällä samalla katsella mitä muut leikkivät ettei ihan kärryiltä putoaisi, olihan nuo sentään pikkujoulujen kenraaliharjoitukset.

Loppuen lopuksi mun hermo ja häpeä oli niin piipussa, että nappasin kiljuvan kakaran kainaloon ja painuin ovesta pihalle. Melkein ihan itketti. Mulla ei koskaan aikasemmin ole ollut niin kurjaa ja epäonnistunutta oloa kuin sillä hetkellä. Kaikki ne täydelliset äidit sielä vaan rivissä mulkoili, että katsokaas nyt kun parikymppinen äiti ei saa lastaan kuriin. Ikävä tuottaa mummille pettymys, mutta hän ei tule näkemään niitä pikkujouluja, ellei sitten halua muiden lapsia mennä sinne katselemaan, me ei nimittäin niihin kemuihin osallistuta. Jep, olen ehkä luovuttaja ja vien Nooalta ilon esiintyä, mutta kyllä musta tuntuu että poikani esitykset on vähäksi aikaa esitetty. Enkä muuten varmasti ilmottaudu kevätlukukaudelle!


11 kommenttia:

  1. Meillä on toi sama tilanne menossa, tai on ollu jo muutaman kuukauden. On pari kertaa tullu hävettyä silmät päästä lapsen temppuilun takia, yritän lohduttautua sillä että joskus se menee ohi. Tosin se "joskus" tuntuu tällä hetkellä tosi kaukaiselta haaveelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin oon yrittäny lohduttaa jo puoli vuotta, mutta nyt on pakko lopettaa toivominen ja uskominen ja katsottava totuutta silmiin; Nooa ei vaan tykkää :D kai?

      Poista
  2. Meijän jumpassa on yks nelikymppinen äiti, joka on lähteny kaks kertaa pois, ku poika ei kuunnellu ollenkaan. Nyt niitä ei oo näkyny kuukauteen. Yhtälailla vanhemmatki äidit "luovuttaa", älä ajatteli mitä ne muut siellä ajattelee, oot varmasti paras äiti sun lapsilles :)

    VastaaPoista
  3. Meillä oli vähän sama taaperojumpassa tuon emännän kans ku oli just 2-vuotias.. Ei suostunu tekemään mitään mitä muut.. Hyppi ja pomppi itekseen siellä ja mä juoksin perässä.. Ilo loppu lyhyeen kun ehkä kolme kertaa siellä käytiin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, pystyn samaistumaan! Tulee kyllä niin luuseriolo kun ei saa lasta normaalisoitumaan! :D

      Poista
  4. Meillä on muskarissa muutama ipana, jotka milloin juoksevat pöydillä, milloin kiipeilevät hyllyillä, paiskovat istuin tyynyjä, karkailevat ja mitä milloinkin. Eipä ne silti paljoakaan muita haittaa vaikka touhuavatkin omiaan. Näiden ipanoiden äipät eivät muuten ole parikymppisiä. Eikä senpuoleen, että ei se meidänkään napero aina ihan samoja juttuja tee kuin ne muut, kun hänen pitää aina päästä tanssimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noita muikkeja haittaa, huomattu ja kuultu on. Jo ensimmäisellä kerralla "Mites kun lapsi riekkuu niin pitäisikö lähteä, että muut saavat rahoilleen vastinetta?" kysympähän vaan että mites sit ne lapset (lue tässä tapauksessa Nooa)ketkä joutuvat lähtemään keskenkaiken, mites meidän rahat? :D Ihana, tanssispa Nooakin eikä vaan terrorisois :D

      Poista
  5. Ihme akkoja. Ne on lapsia, ei niitten aina kuulukkaan kiltisti istua aloillaan.

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS