7.4.2011

Miksi se nukkumatti päivällä meillä käy?

Tää on ollu niin yöpuku-viikko ja kyllä, meinaan hengailla näin koko loppuviikon ihan sunnuntaihin saakka! Paaaitsi että oon kyl lähös käymään Savossa kattoo pikkuvauvelia joka toivottavasti syntyy perjantaina käynnistyksllä (tsemppiä Hanne)!!!!! Mut kai sinne sairaalaan voi mennä yökkäriki päällä, veikkaan vaan että hoitajat mahdollisesti siirtäs mut seiska-osastolle joka on tarkotettu pipipäille!

 
Ukko-Nooa on onneks jo parempaan päin, ihanaa päästä uloskin pikkuhiljaa, alkaa tosissaan puuduttaa tää sisällä oleminen ja varsinkaan kun mä en tee mitään muuta kun nukun silmät auki! Mut arvatkaa vaan kun kello lyö 23.00 ja harkitsis unipuuhia niin mieleen tulee vaikka mitä ideoita/asioita eikä nukuta pätkääkään!!



Eilen oli kyllä ihan jees päivä, Sisarukseni Sissi 4v. ja Samu 3v. kävivät meitä ilahduttamassa muutaman tunnin ajan ja kämppä oli sen jälkeen kun tsunamin jäljiltä (sori Japani). Kämpästä puheen ollen taidan tehdä huomenna himapostauksen niin näätte mimmosessa lukaalissa asutaan! Ei vaan ;D Ja mulle sais muutenkin ehdotella postausaiheita, rupee jutut menee huonompaan ja huonompaan suuntaan mut pistetään se tän väsymyksen piikkiin! HAhahaahh, mustaa naurua..

4 kommenttia:

  1. Minnekkä päin Savvoo matka käyp? :P

    VastaaPoista
  2. Sinne Savonlinnaan! :)) Siis tiesitkö sini että oon Iitan kummi?! :0 :)

    VastaaPoista
  3. Ukko-Nooalla on kyllä aivan loistava ilme tuossa kuvassa! :---)

    VastaaPoista
  4. Essi: Noukkeli on monen ilmeen-äijä! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS