28.4.2011

Vappu?

Onkos teillä rakkaat blogi lukijani minkälaisia vappu pläänejä? Meillä on ainakin, siis niin überit ettei mitään rajaa, ootte kaikki varmaan törkeen kateellisia??!! Elikkä Josse on perjantain sekä lauantain duunissa ja me hengaillaan tönttösen kanssa kahdestaan. On meillä kumminkin jotain suunnitelmia lauantaille; täällä meidän huudeilla järjestetään vappurieha, tarjolla on makkaranpaistoa, kirpputoria, pieniä ohjelmanumeroita yms. Ei maksais kirppispöytäkään kun 5 € mikä on mun mielestä kyl aika vähän, mä oon vaan tosi huono hinnoittelemaan tai ylipäätään luopumaan mun vaatteista tai muista tavaroista, omat on niin tärkeitä mut Jossen jotkut rojut menee aina suosiolla varastoon tai mielellään suoraan roskiin vähän oon kauhee!!, tiedättekö sillon kun tavattiin pitkästä aikaa uudestaan ja järkättiin mun kaverin kanssa sille ylläri ja siivottiin sen kämppä kun oli itse intissä nii sieltä löyty niitä leipäpussin valkosia "pussinsulkijoita" jäätävä nyssäkkä valehtelematta koko leipäpussin kokonen läjä,  koska niitä kuulema voi tarvita!???haloo onks valoo?? Takaisin asiaan...Me napataan Noora ja pikku-Josse messiin ja mennään kurkkimaan riehaan löytyiskö sieltä mitään kivaa :)

Viime vappu menikin sit vähän erilailla, sillon kun oli vielä.... villi ja nuori... hahaaaa puhuu neiti 21wee.




5 kommenttia:

  1. Haaaa toi toisiksi eka kuva on kyllä ihan bueno :D

    VastaaPoista
  2. Noi hamstraajat tiedetään...kun kaikkea voi vielä tarvita :P Heheee toi viimenen kuva!! rusketukset pelkästää naamassa :D lol

    VastaaPoista
  3. Aniina: juu tosi hehkee mimmi :DD

    Anonyymi: No sen melkeen tietää ettei tässä huushollissa mitää törkyy tarvita! On sitä rusketusta muuallakin mut naamassa aste enemmän + aurinkopuuteria. Mul on kato se tyyli et ei pimeellä virheitä huomaa,hahahahahah :DD

    VastaaPoista
  4. Korkeintaan 6 kk Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset eivät maksa Suomen tuloveroa penniäkään! Siksi Suomessa on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä työttömiä, koska heidän työnsä vie verottomasti työskentelevä vierastyöläinen, erityisesti rakennusalalla.

    Euro valuuttana saattaa romahtaa lähivuosina Kreikan, Portugalin ja Italian ylivelkaantumisen vuoksi. Jo syksyllä 2010 on pakko tehdä jotain (esim. erottaa eurosta ongelmamaat) Espanjan joutuessa vuorostaan sijoittajien pörssikeinottelun uhriksi. Velkakriisi on vasta alkamassa, ei loppumassa. Suomi on jo nyt sijoittanut miljardeja euroja velkaantuneiden ulkomaiden tukemiseen. Hyvinvointivaltio lopulta romahtaa.

    Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa.

    Ruotsalaismielisyyteensä kaatuivat presidentit Relander ja Svinhufvud.
    - Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

    lyyxem.freehostia.com/1930.htm


    Piikkilangalla aidattu koulu Espoossa talvella 1908

    Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

    http://suomenmaa.bravehost.com/

    Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

    Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

    lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

    VastaaPoista
  5. Raimo: HÄH??!! Mitä tää nyt on :DD

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS