21.4.2011

Munaisaa päästäistä,eikäkö...

Itse en pidä pääsiäistä oikeen minään, samanlaisia päiviä kun kaikki muutkin, paitsi että nämä päivät tulee olemaan lämpimiä tai ainakin Pekka Poudan mukaan! Meillä on viikonloppuna hirveesti ohjelmaa ja vähän mä nautin! Millonkohan viimeks ollaan perheen kesken tehty jotain? Nyt tämä asia korjataan.. Jossen faija,sisko ja mummo tulee meille, Mummo 80 vuotta on aikamoinen mamma, saas nähdä mitä hän tällä kertaa keksii? Aiotaan myös viettää paljon aikaa ulkona ja ottaa chillisti! Lauantaina tapahtuu myös muuta kivaa, mä löysin tänään huuto.netin kautta niiiin tyylikkään sohvan ja siihen 2 tuolia, vitsit ja kaupat tehtiin, nämä kaikki kolme tuli maksamaan 70 euroa, kyllä 70 euroa, mistään ei saa niin halvalla melkeimpä mitään!! Olen todella tyytyväinen löydökseeni! Kuvia meinaan kyllä laittaa heti kun ihanuudet on asettuneet lattiaan! :)

ÄSH, tosi ärsyttävää on se, että mulle lävähti korvatulehdus eikä päivystys suostu edes ottamaan näytille "aikuisen korvatulehdus ei ole päivystyksen asia, syöt särkylääkettä ja elimistö korjaa tulehduksen,tulet sitten jos kuume nousee" jo on kumma juttu, mitenköhän se kuumekkaan pääsis muka nousemaan jos vedän päivässä 4x1mg panadolin??!! Nooallakin rähmii silmät :/ Toivottavasti pienelle ei ole tulehdusta tulossa, jostain luin että flunssan jälkioireena voi olla silmäongelmia mut ei kait ne nyt melkein viikkoa kestä,tietääkö kukaan fiksu?? Nooa on myös keksinyt itselleen sellaisen murheen kuin iltakilarit, huutokonsertti alkaa yleensä puol 8 maissa ja päättyy 8 jälkeen jolloin käydäänkin jo unipuuhiin!


Postiin olikin sopivasti saapunut nellyn paketti, jossa oli mulle ja Josselle kummallekin jotain uutta kivaa, ei ehkä niinkään tasapuolisesti, mut sai Josse ton paidan lisäks kahdet uudet kengät :) Kaikista en jaksanu kuvia näpsiä, koska paketissa oli myös perus leggareita eikä ketään sellaset kiinnosta. Niin ja Jossen kengät on nyt ihan asia erikseen.


Mutta tosiaan munarikasta pääsiäistä!! :))

12 kommenttia:

  1. 1mg? tarkotat varmaan grammasia. btw, grammasia panadoleja ei kantsi syödä kolmea enempää, maksa saattaa sano itsensä irti :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:Joo tarkotin, haha mä oon niin urpo mittayksikköjen kanssa,esim. pari kesää sitten kysyin onko 10 m sama ku 10 cm :DD Ensineuvossa se hoistu niin käski tekeen :O

    VastaaPoista
  3. mitä helvettiä? yhissä lähihoitajapapruissakin lukee, et jo kolme grammasta panadolia on hengenvaarallista! :O kauheeta ku määrävät tollasia, mitkä saattaa tehdä sit keholle paskaa! :/

    VastaaPoista
  4. rähmiminen voi johtua ihan vaan tuosta kaikesta pölystä sun muusta mitä ulkona on tähän aikaan vuodesta :P
    tai voihan se olla ihan silmätulehduskin, kantsii seurata jos kovin kauan kestää ni sit lekuriin :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: mut entäs ku ne on 500mg ja syön niitä kerralla 2? Huhhuijjaa, hyviä hoitsuja tuollakin sairaalas :D

    Anonyymi: Joo niin mäkin oon miettiny et se voi johtuu siitäki ja pääsääntösesti sitä rähmää on sillon enemmän ku nooa on nukkunu päikyt parvekkeella!

    VastaaPoista
  6. Hei tuosta panadolista.. Kyllä niitä grammasia voi ottaa ihan sen 3 päivässä, voivat tehä pahaa elimistölle pitkä aikasessa käytössä, mutta esimerkiksi särkyyn jtn viikko pari ei vaikuta millään tapaa elimistöön.

    VastaaPoista
  7. No ei sillä mun mielestä pitäis olla mitään eri merkitystä, siitähän sit kuiteski tulee sama summa jos niitä ottaa yhteensä sen 1-2grammaa :D mut suosittelen vähän varomaan niitten kans, älä ota liikaa! :)

    VastaaPoista
  8. Tarkotinkin, että siitä kolmea enempää ei saisi ottaa, tekee maksalle edelleenkin pahaa :)

    VastaaPoista
  9. Ei hitto, että repesin Nooan ilmeelle :D

    Pääsiäinen, kuten kaikki muutkin kirkolliset pyhät on hyvä (teko)syy tehdä jotain hyvää, "parempaa" ruokaa ;D Myö ei olla mitenkään uskovaisia, eikä edes kuuluta kirkkoon, mutta nyt pääsiäisenä sitten syyään vähän paremmin, muuten ei vietetä. Ja onhan se kiva, kun Pertilläkin on nyt pitkä viikenloppu perjantain ja maanantain ollessa vapaa :)

    Ja tosi hyvä tuo sohvalöytö! Ja inha korvatulehdus :/

    VastaaPoista
  10. Laura: eikö ookkin? Mä niin odotan että lumet sulaa kokonaan ja pääsen käyttämään noita :)) öhh siis jos osaan!En oo korkkarityyppiä mut nyt on korkee aika opetella :)

    ankva: Totta! Jossekin kun vielä opiskelee nii silläki on noi pitkät vapaat,apitsi töissä se nyttenki on :/

    VastaaPoista
  11. kyllä pitää panadolia aika pitkään säännöllisesti syödä, että vaivaa kehittyy.. ja esim.humalassa/krapulassa ei saa ottaa ollenkaa ( suurempi riski maksan poksahtamiseen ) :o höpöjä!
    joo ja tohon pääsiäiseen, ihan samallaisii päiviä ku kaikki muutkin..paiti ett kaupat on kiinni (suurinosa) ja ihmiset voi hyvillä mielin ryypiskellä... :D tai siltä se musta tuntuu..

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS