12.5.2011

Aurinkoa ilman aurinkoa!

Käytiin pyörimässä kaupungissa ja ostin sitä kastanjavettä ja vähän kaikkee muutakin,voin kertoo että se on ihan törkyhyvää!!!!! Kaikki vaan ketkä pääsee kicksiin niin eikun sitä ostamaan, maksaa 9,60€ ja TOIMII!! Elikkä vesi ruskettaa sillä sekunnilla kun levität sitä. Kandee olla vaan aika varovainen koska sehän on VETTÄ ja roiskuu helposti joka puolelle ellei oo tarkka! :)

pahoittelen kautta likaisten varpaitteni
Mä en tajua kuinka onnelliseksi tuo Ukkis mut tekeekään, aamulla herättiin puol 10 ja heti oltiin pelkkää hymyä, aina vaan aamusta iltaan ellei kiukkumatoja lasketa! Ihanaa kun Nooa alkaa olemaan jo terve <3

7 kommenttia:

  1. Woo, pitääkin seuraavan kerran kun Lahdessa käy niin muistaa pyörähtää kicksis ja ostaa tota. Kiitti vinkistä! ;)

    VastaaPoista
  2. kuinka kauan tuo rusketus kestää? näyttää ihan siltä kun se lähtis pois heti seuraavassa pesussa :/

    VastaaPoista
  3. Apua, uskaltaiskohan tota kokeilla?! :-D Ehkäpä Pauli saa huomenna koulun jälkeen tuoda mulle tota! Onks toi helppo laittaa että tulee tasainen?

    VastaaPoista
  4. Miten levität tota, ku siinähän on pelkästää reikä mistä se vesi tulee? :D Ja miten nopeesti lähtee väri iholta pois? Pysyyks yhtä hyvin ku itserusekttavat? :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Lorautan sitä vanulappuun ja levitän sillä! Se lähtee pesussa! Eli toi on lähinnä tarkoitettu ns. korjaamaan esim. itseruskettavan mahdollisia laikkuja tai jos haluu pikarusketuksen mut ei kestävänä :) Kehonrakentajat käyttää tota, ainakin ennenvanhaan! Nykyään on paljon stydimpiäkin aineita ;)

    VastaaPoista
  6. mistä ostit? :) tsemppiä teille, vaikutat loistavalta äitiltä ''nuoresta'' iästä huolimatta!

    VastaaPoista
  7. Ano: Kicksistä :) Kiitos paljon :))

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS