3.5.2011

MAA-NAN-TAI

Aloitetaampa nyt sillä, että mä lopetan kokonaan lehtien lukemisen ja uutisten kattomisen, musta tulee ihan vainoharhanen hullu kun oon tietonen siitä mitä maailmalla tapahtuu! Kenenkään kuolemaa ei saa toivoa paitsi Osaman, mut onko hän sittenkään kuollu??!! Ihan rectumista!

Mamin pikkuvauvasta on kasvanu jo iiiso poika. Nooa sai eilen ensimmäiset vellinsä ja sanotaanko näin että aika let's go meininki kun mä saan juoda aamukahvit ja datailla rauhassa, koska Noukka nukkuu vieläkin vaikka kello on jo yhdeksän, rispektit maissivellille! Kävin myös eilen shoppailee meille uuden mikron, vellitutteja, tuttipulloja (ihan törkymageita) ja Nooalle kunnon rasvaa, harmittaa kun sillä on niin kuiva iho, oon kokeillu jo ceridalit, öljyt ja nyt on sit tää uus Aquacelin kaa samaa sarjaa oleva sininen purkki! Kertokaa joku superhyvä rasva pienelle pojalle??

toveri 5kk meinas pistää Nooan suihinsa

7 kommenttia:

  1. vai tiistai? :D apteekin perusrasva on hyvä, iho tottuu jatkuvaan rasvaukseen ja näinollen kuivaa entisestään. Kokeilkaa olla vähän aikaa ilman (jos iho sen sallii). Meillä tytön iho tuli paremmaksi kun jatkuvan rasvan/öljyn lutraamisen lopetin :)
    -tyttö 8kk-

    VastaaPoista
  2. Mulla itelläni on kuiva atooppinen iho ja käytän Ceralan Plussaa (maksaa muistaakseni jonkun vähän reilun 10€ ilman reseptiä?), sopii myös vauvoille :) Sitten jos sekään ei auta niin ihan sellainen barrier cream voisi yötä vasten olla hyvä, mutta se on kyllä lähinnä hieman pienemmille paikoille tarkotettua eli ei siis koko iholle. Tai voihan sitä varmaan levittää, mutta se on siis todella sellainen rasvoinen voide ja saattaa tuntua inhottavalta jos ei saa kunnolla kuivua! :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Hämää vähän toi otsikko, laitoin siks maanantain koska enemmän siitä oli juttua kun tiistaista :D En usko että sallii,on meinaa niiiiin kuiva :/

    Anniina: Kiitti vinkistä! :) Käytän ton putelin loppuun ja arvioin sen toimivuuden ja ostan seuraavaks noita :) ja tota "pienemmille paikoille"-rasvaa vois laittaa niihin kuivimpiin kohtiin! KErran saatiin neuvolasta joku hyvä näyterasva mut sitä ei oo ainakaan tossa lähiapteekissa! Onneks kesä tulee niin sekin vähän parantaa ihoa! :)

    VastaaPoista
  4. Kuulin tänään tosta "maistamisepisodista",Aikku oli innoissaan,Nooa ei niinkään ;DD

    VastaaPoista
  5. Meillä oli tytöillä tosi kuiva iho nyt tänä talvena, ni lääkäri määräs kuuriluontosesti ensin hydrocortisonia (Essex, 1%), eikä sitä tarvinnu käyttää viikkookaa ku oli jo tilanne paljon parempi. Sit jatkettii jokapäiväistä rasvausta Decubal original clinic creamilla (rasvapitoisuus 38%), ja nyt tarvii enää rasvata muutaman päivän välein. :)

    Luulisin että toi Decubal kävis vauvoilleki, se on ainaki semmonen tosi perus, hajusteeton ja sopii herkkäihoisille.

    Sit kans rasvapesu vois auttaa! Tuolla on jotain juttuja... :) http://www.perusvoide.fi/artikkelit/koko_perheen_perusvoiteet.html

    Elina

    VastaaPoista
  6. Hehhee...ihan paras ilmasu toi "ihan rectumista". Ootko kenties hoitoalalla? :DD

    Onnittelut siitä, että poikanen nukkuu ja äiti saa tehä jotain muuta ku hyysätä ja viel kerran hyysätä. Kohta käännyn itekki ton maissivellin puoleen! En ehkä kuitenkaan ihan vielä. Saatiin puoli-ilmaseks tommonen "koliikkikiikku" vai mikä lie härpäke..se on maaaahtava ja maailman koomisin. Poika nukkuu ja keinu keinuttaa ja voi laittaa musiikkiaki kuulumaan. Pattereilla toimii joten voi olla mis huoneessa vaan. Tadaa! :) (PS Meijän pojasta tuli Hugo Joonatan ku sillon joskus kysyit ^^...kiirettä pitäny muuton ja poikasten kanssa ni en oo es kerinny lueskella ja kommentoida sun juttui. Nyt on sitte roimasti luettavaa!)

    -Memma

    VastaaPoista
  7. Tiina: Meitä nauratti ihan kamalasti :DD

    Elina: Kiiiitos paljon vinkeistä! Mulla oli jo vähän sielä apteekissa sellanen huono fiilis tosta meidän rasvasta mitä ostettiin ja tuntuu et se iho on vielä kuivempi kun aiemmin, ceridal on johdossa näistä kahdesta testatusta! Mutta pistetään korvan taakse! Nyt kun kaikki ehottelee mulle vaikka millasia rasvoja nii varmaan ostan ne kaikki ja sit oon ihan pulassa niitten purkkien kanssa, että mikä oli mitäkin :D

    Memma: En oo :DD
    Joo on tosissaan aika luksusta kun on tollanen enkelivauva joka ei turhista puhise! parin viimesen päivän aikana oppinu niin paljon taas mm. kiljahtelemaan,kääntyy kylelleen ja yks päivä vahingossa siitä sit mahalleen :D Hei ihana nimi, me miettiin sillon alussa kans Hugoa! :) Voi hyvällä omatunnolla jättää muutaman jutun lukematta, eihän niissä oo kun shaibaa :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS