6.5.2011

Parempaa tätä päivää!

Eilinen... riittää kuvaamaan sana kaaos! Nooa veti niin jäätävät kilarit illalla että ei oo ennen nähtykkään. Poika itki, äiti itki ja vielä vähän kummatkin itki! Porkkanaperunavelli on perseestä!! Joo kyllä tiedän että vauvat itkee, normisetti ja ei jääny viimeseks kerraks mutta kyllähän sitä on vähän hämillään tollasessa tilanteessa koska Nooa on ollut syntyestään asti unelma eikä aikasemmin oo sellasta huutokonserttia pitäny!

Eilen oli myös pientä projektin poikasta; kuinka karsta karkoitetaan?


 vaihe 1. öljyt levitetään koko päähän ja vähän hierotaan! Sit eikun myssy päähän pariks tunniks että öljy pääsee "pehmentämään" karstakohtia!

 

vaihe 2. Varovasti rapsuttelee karstakohtia joko sormella taikka vauvaharjalla, harja oli kyl melkeen parempi!  Karstat lähti tosi helposti vaikka vähän takaraivoon vielä jäikin mutta huihai antaa nupin levätä!


vaihe 3. puhiset että samperi kun se öljy ei lähteny suihkussa kokonaan pois ja tyyppi on nyt joku rasvaletti! Don't wöli bii häpi endingg!!



4 kommenttia:

  1. Mä NIIN tiedän miltä toi tuntuu, ku vauva huutaa. Vaikka vauvathan huutaa. Mutta ei meijän eka huutanu. Toka sitte senki edestä ja montakohan kertaa oon miettiny, että miten mä en osaa omaa lastani muka hoitaa. Onneks oon päätelly, että lapset on erilaisia enkä mä ehkä ookkaan ihan rupu äiti ;)

    Mutta tsemppiä itkujen kestämiseen. Se on kurjaa ku pieni itkee eikä sitä saa rauhotettua :/

    VastaaPoista
  2. mielettömän ihana vauvatukka! :)

    VastaaPoista
  3. lapsen silmistä näkee että se on kipeenä!?! tai ainakin näissä kuvissa näyttää ihan siltä

    VastaaPoista
  4. Memma: Niin eikä tässäkään muuten mitään mut ite säikähin kun ekan kerran oli niiin kova huuto. Hheheee no et oo rupuäiti :D älä ees mieti sellasta!

    Emmy: Juu se on aika mahti! ei oo tippunu ees kun takaraivosta pien läikkä tai siis hankautunu pois :D Eilin viimeks päivystyksen neuvonnassa 3 ihmistä tuli ihastelee nooan hiuksia, siis ne työntekijät :D

    Anonyymi: No näkeehän sen, mutta eipä noi noissa kuvissa oo niin kipeen näköset kun nyt ja noi kuvat on illasta jolloin silmät on muutenki väsynteet, siks en heti tienny et se on kipee vaan veikkasin sitä velliä nii ja muistakin syistä!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS