4.5.2011

Tuliko shoppailtua??

Aamu alkoi hassuttelulla huudolla  ja meillä oli tosi kivaa, Nooa nukku kyllä vähän yli 8 ja pakko kehua vielä, että ompas se maissivelli hyvä keksintö. Tänään kokeillaankin perunaporkkanavelliä, saa nähdä tuleeko masukipuja, hope not!


Josse ihana anto mulle tänään vähän shoppailurahaa ja mähän käytin tilaisuuden välittömästi hyväkseni vai hyväksi, kummin se sanotaan?! Jonna oli meidän kanssa kaupungilla ja oli kyl kivaa, käytiin mm. salaatilla ja kierrettiin kaikki kaupat :) Aika tyhmää vaan kiertää joka viikko samat kaupat koska eihän ne tuotteet siellä ihan viikottain uudistu, mut so not kunhan hyppy kulkee ja sehän kulkee!

 tämän päivän saldo
Huhhuijjaa jalat huutaa hoosiannaa! Jokapaikassa oli taas hyvät alet, etenkin Jyskissä! Josse itseasiassa ehdotti että käytäis kattomassa onko siellä mitään, noh oliko sielä? Pussi on ainakin aika pullea ja enhän mä nyt pahakseni pistä jos on mahdollisuus käydä jossain huonekalu/sisustusliikkeessä vieläpä niin että Josse ehdottaa, miehethän ei tunnetusti tykkää moisissa liikkeissä pyöriä! Poikkeus tähän sääntöön!


Nooalle tosi maukas body lindexiltä, tällaisia lisää!! Loput taitaakin olla sitten mulle; Hennesiltä toppi ja aurinkolasit. Ginasta leggarit ja ale-koruja. Vero Modasta pitkä vaalea neule ja lyhyt farkkutakki jossa puffihihat, mä yleensä inhoon farkkutakkeja mut toi oli kyllä ihan kiva ja AION myös sitä käyttää!!

Jyskin kassin sisältöä en jaksa rueta esitteleen, koska sielä on ihan liikaa kaikkea josta tulikin mieleen että siwassa odottaa jotexin-paketti eliiiii morjesta pöytään, meikä lähtee noutaa sen!

PS. hhhooohohohoo ompas outoa settiä mut kyllähän te selvää saatte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ASIAA NÄÄS