24.5.2011

Nooalla on pomppufiilis!

No nyt on pompittu ja maisteltu mangososetta. En oo nauranu pitkään aikaan niin paljon kun tänään :----D Ja mua edelleen naurattaa tossa syöttövideossa toi mun "niin hyvää"- lause, huhuh et voi ihminen kuullostaa tyhmältä enkä oikeestaan tiedä miks puhun tossa noin laiskasti vaikka yleensä puhun niin hirveetä kyytiä ettei siit meinaa ottaa selvää. ENJOY! pahoittelen että videot on väärinpäin, mä en vaan saanu niitä käännettyy oikeinpäin. mikä mättää??

9 kommenttia:

  1. tsääh, puhutko tossa ekassa?? vähän jos kuulostaa oudolle :D .. kuvasin kerran leoo ja se rupes piereskelemään.... arvaa vaan nauroinko ku kuuntelin sen ;piekku pääs, tulleeko vielä, anna tulla vaan ja muuta lässyä :DD

    VastaaPoista
  2. Ihan itteltäs kuulostit : DD Söpö Nooa tossa hyppykiikussa, pikkasen pihalla tai jotain :')

    VastaaPoista
  3. Munkin mielestä kuullostat ainaki ihan samalta kun puhelimessakin, et mitenkään oudolle vai muuttuukohan mun mielipide kun kuulen sun äänen ei puhelimen välityksellä?! :---D Mut oiettä, oli pakko tulla kattoo viel noi Nooa videot ennenku meen nukkumaan! <3 NIIIIN HYVÄÄÄÄ!

    VastaaPoista
  4. Minkäikäinen Nooa on ja mitä soseita olette jo maistelleet? :)

    VastaaPoista
  5. alle puol vuotiasta ei saa pitää hyppykiikussa. saattaa tulla selkä vaurioita ja varvistelua ku oppii kävelemään.

    VastaaPoista
  6. Nuokki: Eeen, se oli Josse! Joo nii munki mielestä kuullostaa oudolle mut kait se se mun ääni on! :D

    Emma: No niiin :) Ai Nooa vähän jäissä? Hohohhoo mua kyl huvittaa viel eilinen ku se oli tollanen koko päivän niinku siin videos :----D

    Essi: NIIIIN HYVÄÄÄÄ! Armadillo :D:D:D:D:D:D: Kuolin taas.

    Niina: Nooa on muutamaa päivää vaille 4 kk ja siis eilen tosiaan maisteltiin ekan kerran ja se oli sitä mangososetta! Ensviikolla ruetaan varmaan perunaa ja porkkanaa maistelee! :) Ihanaa kun ei oo tullu masukipuja..ainakaan vielä..

    Anonyymi: No kylläpä vaan tossa luki että suositusikä 4 kk jos kannattelee päätään ja samoin sano meijän mutsi joka on fyssari! Mut en oo hankkimassa mitään kävelytelinettä (?) koska sehän se siihen kävelyyn vaikuttaa. lapsi oppii ite kun oppii! :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Joissain on suositus 6kk ja joissan 4kk eikä me sitä tuntisodalla siinä pidetä, muutama minuutti että pääseen pomppimisen makuun!

    VastaaPoista
  8. Meidän Aikku oli alle 4 kk ;) kun kokeiltii. Et jos pitää päätä nii mun mielestä ihan hyvi voi vähän aikaa olla! ja hienostihan Nooa oli, viime kertaan nähden :D oli vähän vaa liian yläällä, niinku sanoitki jo.

    VastaaPoista
  9. Salla: Jep, me ollaan koko ajan venkslattu sen kans mut nyt se on hyvin :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS