20.5.2011

Uutta pukkaa!

Kyselyn tynkää jälleen! Tällä kertaa mietitään mitä te haluutte meistä tietää/nähdä? No Sini halus ainakin sen kuppikoon mut jätetään se nyt kertomatta, sitku mul on silarit oon valmis kertomaan ja vaikka näyttämäänkin ;) Rahalahjoituksia otetaan vastaan niin saadaan tätä mun tissiprojektia eteenpäin!

6 kommenttia:

  1. Miks haluat silikonit? :-) Ootko aatellu muita kauneusleikkauksi ottaa esim. botox?

    JA

    Oliko tää teijän poika suunniteltu tapaus? :)

    VastaaPoista
  2. Sun kieli näyttää nopeesti katottuna sairaan pitkältä tossa kuvassa, kun tuolla matossa (?), on toi ruskee läikkä ja sun kielen pää osuu just siihen. Hahaa :'D <3

    VastaaPoista
  3. Laura: Silarit voisin ottaa siks koska oon imettäny n. 4 kk ja mun rinnat ei oo enää kovin kauniit :DD

    Ja kyllä olen ajatellut niitä melkein kaikkia mut en kumminkaan ottais! Hyaluronihappoa voisin vähän ottaa mun ylähuuleen koska se on niiiiiin simpson :/ :--D

    Sanotaanko näin että Nooa oli maailman paras ja ihanin sattuma ;)

    Rudi: Niin näyttää,mäki huomasin nyt ku sä sanoit :DD Järkky kiss-kieli! :DD

    VastaaPoista
  4. hehe :D Joo toiv. mun tissit ei rupsaha ku imettää, vaikka kellä ne nyt kiinteenä pysyis sen jälkeen.. :D

    VastaaPoista
  5. Toivepostaus: Raskausaika ja synnytys! Ja tottakai kiinnostaisi tietää, että oliko Nooa suunniteltu vai ei.. Ja jos oli niin: miksi halusit lapsen noinkin nuorena? : )

    Miten ootte tavanneet sun avomiehen kanssa ja kauan ootte ollut yhessä? Ootteko suunnitelleet (jos ette jo ole) kihloja/naimisiin menemistä nyt kun teillä on lapsi? :)

    Mitkä on sun tulevaisuuden suunnitelmat? Opiskelemaan? Pikkukakkonen...?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Siltä alkaa näyttämään että postaan synnytyksestä ja miksi en raskausajastakin :)Ja voin toki vastailla noihin muihinkin nyt.

    -Nooa ei oikeastaan ollut suunniteltu; tulee jos on tullakseen! Eli vahingoksi ei todellakaan voi sanoa, vaan ihanaksi sattumaksi <3

    -Heee, me ollaan Jossen kanssa tunnettu n. 12 vuotta, pentuina oltiin kavereita ja hengailtiin paljon yhdessä. Muutama vuos sit törmättiin pitkästä aikaa ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Monelle tää meidän suhde oli suuri ihme, koska molemmat ollaan aikasemmin oltu aika meneviä, ja 2 vuotta ollaan suunnilleen yksissä pyöritty!

    -itseasiassa kihloihin menemisestä ollaan puhuttu mutta puhumisen tasolle se on myös jäänyt! Noh sitä odotellessa, mutta toisaalta mulla on ollu vähän se periaate että mun ei tarvii sormuksilla todistella kellekkään että tykätään toisistamme mut salaa kyllä "kosintaa" toivon.

    - Mä oon jo melkein päättänyt että kesän 2012 olen vielä kotona ja sit haen vielä itselleni jonkun toisen ammatin tai menen takaisin töihin mut lusmuilee en aio jäädä, se on musta vähän typerää ja ajan hukkaamista! Salaa toivon myös pikkukakkosta aina toisinaan, eilen just ikävöin raskausaikaa mut en ymmärrä kyllä miks koska se oli loppua kohden aika karseeta :D Olishan se ihanaa saada Nopukalle kaveri ja äitille ja isille uusi nöttönen :)mut ollaan suunniteltu että vuoteen ei edes mietitä uutta..katsotaan mitä tuleva tuo ;D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS